ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Armada Bilgisayar

198764

ARMADA Wireless Şifresi Koymayınca Amme Hizmeti Yapıyorum ilker.genlik  [06 Ağustos 2007, 09:00]
Gold Bilgisayar'dan d-link g-624t wireless modem aldım. Eve getirdiğimde kurulumu zor da olsa yaptım. Gel gelelim yaklaşık 5 aydır şifre koyamayarak civara amme hizmeti yapıyorum.

Armada'yı telefonla aradığımda dehşet derecede konuyla ilgisiz davranıyorlar. Sanki sattıkları ürün başka bir firmaya ait ve karşı tarafı o denli takmaz edasındalar. telefondan dahi destek alamadım.

Şifre koydurmak için konuyu Çalışma ve Sanayi Bakanlığı'na da mail yoluyla ilettim. Olumlu buldular. Benden konuyla ilgili yazıyı, faturayı, garanti belgesinin fakslanmamı istediler.

Türkiye'de yaşadığımız halde ve Türkiye'de satılan bir ürünün kılavuzu İspanyolca dahi olup Türkçe olamıyorsa yazıklar olsun o firmaya. Türkiye'de satılan her ürünün kılavuzunda Türkçe bilgi yer almalı.^^

Arkadaşına Gönder

20.05.2008 ilker.genlik Bu konuyu eve bir bilgisayarcı getirip çözmüştüm Armada türkçe kullanım kılavuzunu gönderecekti pc ye format attım yine aynı sorun türkçe dökümanları yok Armada teknik servisi arayıp tekrar sordum aslında türkçe yok ama cevap olarak öyle yazıldı diyorlar. anlam veremedim döküman varmı yokmu???

07.08.2007 ilker.genlik Sorunum D-Link Turkey tarafından çözüldü yani Türkçe kullanım kılavuzuyla firmalara dağıttığınızı firmaların ise bu Türkçe kullanım kılavuzunu yok edip sadece yabancı kılavuzu koyduğunu belirtiyorsunuz. Gold Bilgisayar da bu firmalardan o zaman sizin deyiminizle ama tek anlamadığım siz öyle diyorsunuz inandırıcı olmuyor Türkçe kılavuzları ne sebeble toplayabilirler onu anlamış değilim. neyse sizede gerekli bilgilendirme yapıldı sanıyorum. Umarım sattığınız ürünün arkasında bundan sonra daha dik durursunuz temennim budur kolay gelsin.

Armada Bilgisayar
06.08.2007

Merhaba,
Firmamızın ithal ettiği tüm ürünlerin beraberinde Türkçe kullanım klavuzu verilmektedir.
Üzeri jelatinli olan kutularda, jelatinin altına garanti belgesi ve Türkçe klavuz(cd şeklinde olabilir) konulmaktadır, diğer ürünlerin içine konulmaktadır. Bu dökümanların olmaması genellikle bayilerin ürün teşhir, tanıtım şeklinden kaynaklanmaktadır, böyle bir durumda bayiden gerekli dökümanları temin edebilirsiniz.
Bu cihazın dökümanı gönderilecektir, ayrıca www.dlink.com.tr adresinden de temin edilebilmektedir.
Saygılarımızla.