208352 |
| ADOPEN PVC Pencerelerdeki Hatalar Konusunda Bir Şey Yapmadı!
metellica
[04 Eylül 2007, 09:00]
Ocak 2007 tarihinde Adopen'in bayisi olarak faaliyet gösteren Asmuke'den (İstanbul yolu 9. kilometre Ankara) evime PVC pencere takdirdim. Pencerede bir sorun oluştu ve ben bunu bayiye bildirmeme rağmen kendileri sorun ile ilgilenmediler. Ben de sorunu kendim ödeyerek gidermek durumunda kaldım.
Sorunu gideren bayi de Adopen bayisi idi ve kendileri pencerede ustalık hatası olduğunu teyit ettiler. Paramı geri alabilmek için Adopen Ankara bölge müdürlüğüne başvurdum. Onlar da beni 2 hafta oyaladılar ve sorunumu çözmediler. Ben de Antalya'da Adopen merkezini aradım ve şikayetimi bildirdim, onlar da sorunum ile ilgili herhangi bir geri dönüşte bulunmadılar. En sonunda Sanayi Ve Ticaret Bakanlığı'na kendilerini şikayet ettim.
Benim burada tüketicilere önerim kesinlikle Adopen ile çalışmayın. Zira hiçbir şekilde verdikleri ürün ile ilgili herhangi bir destek sağlamıyorlar. Peşlerinden koşturarak zaman kaybedip bir de kendi cebinizden onların sorumlu olduğu kusurları telafi etmek durumunda kalıyorsunuz.% |