ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aktif İleti

362068

AKTİF İLETİ'nin Bir Türlü Teslim Edemediği Kartım! mea1975  [20 Eylül 2008, 09:00]
İnternet sitenize Aktif İleti'yi şikâyet etmek için üye oldum ve şoka girdim. Aktif İleti ile ilgili yüzlerce şikâyet mesajı ile karşılaştım. Bu kişiler internete erişebilen ve hakkını arayabilen insanlardır. İnternete başvurmayı akıl edemeyenleri eklersek sayı on binleri bulacaktır.

Lütfen Tüketici Hakları Derneği veya devlet yetkilileri bir an evvel bu şirkete müdahale etsin. Aksi takdirde mağduriyetler katlanarak artacaktır. Aktif İleti çağrı merkezindeki görevliler çok aşırı ve arsızcasına yalan söylüyorlar. 10 gündür devamlı aradığım için artık buna eminim.

Buradan banka yetkililerine sesleniyorum. Özellikle geç gelen veya ulaşamayan kredi kartları biz müşterilerden ziyade size zarar veriyor. Neden hala Aktif İleti ile çalışıyorsunuz?

Şikayetim: referans no: 4587567153. Bu referans numaralı iletim 6–9 Eylül tarihleri arasında bankadan Aktif İleti'ye geldi. Ben 10 Eylül çarşamba Aktif İleti'yi aradım ve bankanın eski adresimi verdiğini gördüm. Hatayı düzelttirdim. Bunların eksik iş yaptıklarını geçmişten de çok iyi bildiğim için hemen ertesi gün 11 Eylülde tekrar aradım. telefondaki Aktif İleti müşteri yetkilisi, kredi kartımın eski adresine gittiğini söyledi.

Ben dün aradığımı ve adresi düzelttiğimi söyledim. Demek ki posta dağıtım şubeleri ile Aktif İleti merkezi arasında bir iletişim kopukluğu var. Bana hatayı düzelttiğini ve ertesi gün (12 Eylül) kredi kartımı alacağımı söylediler. İnanmadım ama yapacak bir şey yoktu. Tabii ki ertesi gün kart gelmedi.

Hafta sonundan sonra pazartesi tekrar aradım. telefondaki yetkililer utanmazcasına yarın geleceğini söylediler. Hatta dediler ki güya pazar günü saat 16'da kurye gelmiş ve bizi evde bulamamış. Tüm gün evdeydik. Ayrıca kapıya not bırakması gerekmez miydi? Ayrıca pazar günleri çalışmıyorlar ki. Yalan söylüyorlar. Benim gibi binlerce insanı çıldırtma noktasına getiriyorlar.

Ben çoktan bunlardan ümidimi kestim. Aktif İleti'den cevap istemiyorum. Belki buradan banka yetkilileri veya Müşteri Hakları Derneği veya ilgili devlet yetkilileri çığlığımı duyar ve vatandaşı bu kargo şirketinden kurtarır diye ümit ediyorum. %

Arkadaşına Gönder

Aktif İleti
22.09.2008

Sayın Mustafa Erhan ALTUNÖZ

Gönderinizin teslimatı sizinle telefonla görüşerek mutabık kaldığımız gibi randevu saatinde şahsınıza teslim edilecektir.
Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,
AKTİF İLETİ