ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aktif İleti

AKTİF İLETİ'den Kartımı Teslim Alamıyorum! kesova  [19 Eylül 2008, 09:00]
Yapı Kredi Bankası'nca tarafıma teslim edilmek üzere 08.09.2008 tarihinde Aktif Dağıtım'a verilmiş olan kredi kartım 18.09.2008 tarihi itibariyle henüz teslim edilmemiştir. İşim gereği belli dönemlerde şehir dışına çıkmak zorunda olmam gerekçesiyle kartın teslimini defalarca Aktif Dağıtım'a iletmeme rağmen, her seferinde operatörlerden "aciliyetin Samsun şubesine iletildiği ve 2 gün içinde mutlaka kartın elime ulaşacağı" ifade edilmiştir.

Yapı Kredi Bankası ile görüşmelerim bir sonuç sağlamamış olup, Aktif Dağıtım Samsun şubesinin telefonuna ulaşmam da bir türlü mümkün olamamıştır. Daha önceki dönemlerde de Aktif Dağıtım ile aynı sorunları yaşadığım için tepkimi gösterebilmek amacıyla bazı bankalarla tüm ilişkimi kesmiş ve tüm hesaplarımı kapatmış bulunmaktayım ve Yapı Kredi Bankası yetkililerinin de sorunun çözülmesi yönündeki duyarsızlığı nedeniyle çalışmamayı çok ciddi şekilde değerlendirmekteyim. %

Arkadaşına Gönder

Aktif İleti
19.09.2008

Sayın Nuray YALÇIN

Gönderiniz sizinle telefonla görüşerek mutabık kaldığımız gibi randevu gününde şahsınıza teslim edilecektir.
Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla
AKTİF İLETİ,