ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aktif İleti

AKTİF İLETİ'den Gelmeyen Gönderi tarkanmutlu  [19 Eylül 2008, 09:00]
05.09.2008 tarihinde saat 17.00'da Aktif İleti firmasının kuryesi adresime uğrayarak pusula bırakmış. Ama pusulada referans numarası yazılmamıştır. Bırakılan pusulada 0212 4440327 no'lu aktif çağrı merkezini aramam gerektiği yazılmıştır.

Adı geçen çağrı merkezini defalarca aramama rağmen operatör "45. sıradasınız, 40. sıradasınız" anonslarıyla beni dakikalarca bekletmiş ve bekledikten sonrada hattan düşürerek beni oyalamıştır. Daha sonra yetkililere ulaşıp durumumu anlatmama rağmen ev ve iş adreslerimi verip hangi saatlerde bu adreslerde bulunduğumu söylememe rağmen ve hatta Balıkesir deki yetkili kişiyle cep telefonundan görüşmeme rağmen yeni worlcardımı alamadım.

Kredi kartımın son kullanma tarihi 10.08 de dolacağı için kredi kartımı bu yüzden kullanamıyorum ve mağdur durumdayım. Ayrıca aktif ileti şirketinin internet adresine konuyla ilgili e-mail göndermeme rağmen hiç bir cevap alamadım. Bu konuda çok ilgisiz davranıyorlar. Bankamdan kredi kartımın yapı kredi bankasının Balıkesir merkez şubesine gönderilmesini istedim.

Arkadaşına Gönder

Aktif İleti
22.09.2008

Sayın Tarkan ERMUTLU

Gönderinizin teslmatı 19.09.2008 tarihinde teslim edilmiştir.İyi günlerde kullanmanız dileğiyle,

Saygılarımızla,
AKTİF İLETİ