ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aktif İleti

AKTİF İLETİ Tarafından 2 Aydır Ulaştırılamayan Kart! gunay34  [17 Eylül 2008, 09:00]
Temizlik malzemeleri satan bir dükkanım var. Kredi kartı geçerli ve pos makinemi TEB'den aldım. Dolayısı ile TEB'le çalışıyorum. Temmuz ayında bankama “devamlı şubeye gelmek istemiyorum, bir banka kartı çıkarın paramı ATM'lerden çekmek istiyorum” diye istekte bulundum.

19 Temmuz itibariyle kartım çıktı. Aktif Dağıtım denilen firmaya verildiği söylendi ama aradan 2 ay geçmesine rağmen kart elime ulaşmadı. Her Aktif Dağıtım'ı aradığımda bana elemanlarımız dükkana gelmişler siz yokmuşsunuz gibi yalanlar söylendi. Yalan çünkü ben her sabah 9'da dükkanımı açar, akşam 10'da kapatırım.

TEB'i de aradım. Aktif Dağıtım müşteri temsilciliğini de aradım. Maalesef hiç kimse ilgilenmedi. Hatta Aktif Dağıtım'ı aradığımda müşteri temsilcisi bayan telefonu yüzüme kapattı. Aktif Dağıtım denilen firmaya bu yakışır aslında ama ben TEB'in bu kadar sorumsuzca davranmasını hazmedemiyorum. Sonuç olarak her iki firmadan da şikâyetçiyim. Bir dağıtım işiniz olursa aman arkadaşlar uzak durun derim.%

Arkadaşına Gönder

Aktif İleti
17.09.2008

Sayın Günay GÜNDOĞDU

Gönderiniz bugün sizinle görüşerek mutabık kaldığımız gibi randevu saatinde şahsınıza teslim edilecektir.
Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,
AKTİF İLETİ