ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aktif İleti

AKTİF İLETİ Tarafından Teslim Edilmeyen Kredi Kartım! bugra1984  [15 Temmuz 2008, 09:00]
Aktif Kurye isminde internet adresi bile olmayan sadece birkaç farklı yeri aramam sonucunda ulaşabildiğim 212 3140800 telefonunu bulabildiğim sözde kurye şirketi ellerine banka tarafından 20–25 gün önce gönderilen kredi kartım hala gönderilmedi. En az 10 defa yukarıdaki telefonu aramam ve çalışan iki kişinin konuşma tonunu bile ezberlememe rağmen hiçbir sonuç alamadım.

Kart Maltepe merkezlerindeymiş. Ben Maltepe'nin mahallesi Esenkent'te oturuyorum ve sadece 15 dakika mesafe var. Hatta kartın bulunduğu merkezi söyleyin ben alayım dediğimde bana merkezlerinin adresini veremeyeceklerini söylediler. Bence bir merkezleri bile olmayabilir. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. %

Arkadaşına Gönder

Aktif İleti
17.07.2008

Sayın Buğra ERKAL

Aktif İleti ve Kurye Hizmetleri A.Ş. olarak bize 0212 444 03 27 nolu telefon numarasından 24 saat ulaşabilir, ya da www.aktif.com sitesinden bizimle ilgili edinmek istediğiniz diğer bilgilere ulaşabilirsiniz.
Gönderinizin teslimatı 16.07.2008 tarihinde teslim edilmiştir.İyi günlerde kullanmanız dileğiyle

Saygılarımızla,
AKTİF İLETİ