295362 |

| AKTİF İLETİ'den Çile Dolu Kart Teslimatı!
GÜL(SHE)N
[09 Mayıs 2008, 09:00]
Finansbank'tan bir kredi kartım var. Bu kart onaylandı ama bana 1,5 ay sonra ulaştı. Hatta bana ulaşamadı ben çağrı merkezlerine şikâyetlerimi belirttim, öğleden sonra gelsin dediğim halde bana saat sabahın 9'unda geliyor.
Ben 1,5 ay boyunca öğleden sora gelsin dedikçe bana sabahın 9'unda geliyor. Var mı böyle bir şey? Yaya kargoya ben 1,5 ay sora onun bana belirttiği adrese giderek ulaşıyorum çünkü artık canıma tak etmişti o karta ulaşmalıydım. Sırf bunun adına bana öğleden sonra uğraması gerekirken yine bana 1,5 aydır sabah uğranmasına rağmen ben yine o gün hiç sabrım kalmadığı için o kartı sırf beğendiğim birkaç şeyi almak adına yaya kargoyu arayıp adresime yakın olup olmadığını sordum. Onunla bir buluşma yeri ayarlayıp gittim kartımı aldım.
Ona da sordum; dedim ki ben 1,5 aydır öğleden sora gelin dedim siz de hiç sıkılmadan 1,5 aydır sabahın 9'unda geldiniz. Nedir bu dediğimde bana ne dedi biliyor musunuz? Benim öğleden önce ya da öğleden sonra gelmek gibi bir lüksüm yok. Ben kendimi ayarlayıp adreslere o şekilde gidiyorum dedi. Ve bu arada bana 1,5 ay içinde 10'dan fazla kere gelip gitti ve her gelişinde de hiçbir şekilde bir kâğıt ya da bir not adrese bırakılmadı.
En son gelişinde kendi cep telefonunu yazmıştı, o şekilde kartımı almıştım. Bir daha uğraşmayacağım, kurtuldum dedim Finansbank'ı sevdiğim için katlandım ama kurtulmuştum sonuçta dedim. Tam kurtuldum deren Aktif İleti bu tembelliğini yine gösterdi ve bu sefer de 1 aya yakın babamın kartı gelmiyor. Yok adrese geldik de kimse yoktu da vs. Adreste mutlaka birisi var artık nasıl yalan söyleyeceklerini bilmiyorlar. Adrese gelindiyse bir kâğıt koyun bari. Bu nedir Allah aşkına? % |