ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aktif İleti

AKTİF İLETİ'den Pasif Kart Dağıtım Hizmeti coolclubber  [08 Mayıs 2008, 09:00]
02.05.08 Cuma tarihinde gelen kartım evde olmamam dolayısıyla geri döndü. Bırakılan nota istinaden Cumartesi firmanın Yıldırım bölge temsilciliğini aradım.

Cumartesi ve Pazar çalışmadıklarını belirttiler. Pazartesi 6 ay süreli bir iş gezisine çıkacağımı ve gönderilen o iletiye ihtiyacım olduğunu belirttim. Görüştüğüm kişi Pazartesi teslimatın yapılacağını belirtti fakat gelen olmadı.

Salı'ya ertelemek zorunda kaldım. Salı sabahı 09:30 gibi yeniden aradım. Durumu bir daha anlattım. Yetkili “arkadaş az önce çıktı, keşke 10 dk önce arasaydınız” dedi.

Durumun aciliyetini yineledim. Yetkili saat veremeyeceğini, teslimatı bizzat yaptıracağını belirtti. O günde evde beklemek zorunda kaldım fakat sonuç hüsran.

Madem dağıtımı beceremiyorsunuz o zaman izin verin biz gelelim, şubeden teslim alalım. Bugün Çarşamba. Yeniden aradım, durumu anlattım. Neden söz verildiği halde teslimatın hâlâ yapılmadığını sordum.

Gayri ciddi bir şekilde “Ben öyle bir söz vermedim, siz başkası ile görüşmüşsünüz” denildi. Bugün getiririz denildi ve telefon suratıma kapandı.^^

Arkadaşına Gönder

Aktif İleti
08.05.2008

Sayın Barış ALBAYRAK

Gönderinizin teslimatı 07.05.2008 tarihinde yapılmıştır.Yaşanan gecikme için özür diler,kartınızı iyi günlerde kullanmanızı dileriz.

Saygılarımızla
AKTİF İLETİ