ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aktif İleti

AKTİF İLETİ'den 17 Günde Gelemeyen Kart! devito  [18 Nisan 2008, 09:00]
Finansbank kredi kartımın manyetik alanı bozulduğu için bundan 1,5 ay evvel iş adresine teslim edilmek üzere yeni kart talebinde bulundum. Banka 31 Mart 2008'de Aktif Dağıtım şirketine kartı vermiş. 07.04.2008'de bankayı arayıp Aktif Dağıtımın telefonunu ve ilgili takip numarasını alıp adı geçen dağıtım şirketini aradım.

Dağıtım şirketinden bana 05.04.2008'de adreste bulunamadığım söylendi. Cumartesi şirket kapalı; hafta sonu nasıl olur da şirket adresine kart teslimine geliyorsunuz deyince telefondaki bayana geldikleri adresi sordum; bana ikamet adresimi söyledi.

Geldikleri adres yanlış ama ben o tarihte kesinlikle akşama kadar evdeydim ve kimse gelmedi. Dağıtım şirketindeki bayan, bankadan bize dağıtım adresi, geldiğimiz adres olarak verildi deyince tekrar bankayı aradım. Kesinlikle öyle bir şey olmadığını kontrol ederek söylediler. Tekrar döndün dağıtım şirketine kartımın şu an nerede olduğunu sorunca, Pendik istasyonunda dediler.

Kendim gidip kartımı alayım bari dedim. Güvenlik nedeniyle kendi kartımın tarafıma verilemeyeceğini söylediler (çok ilginç). Kart tekrar geri dağıtım merkezine gidecekmiş. Oradan Ümraniye'ye gelecekmiş. Oradan bana gelecekmiş galiba (galiba çünkü şüpheliyim artık o kartın bana geleceğinden) 7 gün oldu adamlar banka kurdular ama bizim plastik kart Gayrettepe'den Dudullu'ya 17 günde gelemedi.

Bu durumun yaşanmasını sağlayan, emeği geçen, tüm banka ve dağıtım şirketi personeline çok teşekkürler. Çünkü böyle bir şeyi başarmak oldukça zor ve akıl ve mantık dışı geliyor insana. Bravo.%

Arkadaşına Gönder

26.04.2008 devito Aktif iletiden Sevinç hanım sorunumu 24 saat içinde çözdü.Kendisine çok teşekkür ederim.
Ali YILMAZ

Aktif İleti
25.04.2008

Sayın Ali YILMAZ

Gönderinizin teslimatı adresinize yapılmıştır.Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla
AKTİF İLETİ