321248 |

| AKTİF İLETİ Tarafından Teslim Edilmeyen Kart!
meltem24
[02 Temmuz 2008, 09:00]
Aktif İleti'den Ankara'ya beklediğim kart geldi, ancak ben merdivenlerden aşağıya inene kadar kurye danışmaya “5 dakika içerisinde geri geleceğim” diyerek çıkmış. 15 dakika bekledim ne gelen var ne giden. Çağrı merkezini aradım, 4 müşteri temsilcisi ile görüştüm, kartı İstanbul'a geri gönderdiklerini söylediler.
Israrla yetkilinizi verin görüşeceğim diyorum, saat 9–17 arası arıyorum ama yetkili bulunmadığını söylüyorlar. İsim soyisim de arayıp bulmaları 10 dakika sürdü, inanın bir de ukala bir tavırla sizin kartınız bizde yok diye bir cevap. Hanımefendi diyorum sizden önce 4 kişiyle görüştüm kartım sizde; yok.
Kartın teslimatını geçtim artık güvenliğini düşünmeye başladım. Mağaza kartları şifresiz olur çünkü. Bir de bu şikayeti okuyanların bilgisi olsun; size diyorsa ki bankayı arayın yönlendirme yapılsın diye, hayır. Bankanın kartı kuryeye vermesindeki amaç zaten en hızlı ve kaliteli bir şekilde kart sahibine teslim etmesidir. Neden ben bankayı arayıp saatlerce bekleyip, muhatap olayım ki? Banka kartı basmış adrese göndermiş sen de teslim ediver zahmet olmasa değil mi ama?% |