ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aktif İleti

AKTİF İLETİ'den Kart Teslim Edememe Başarısı heraklius  [17 Haziran 2008, 09:00]
21 Mayıs tarihinde kredi kartımı kaybedip yenilenmesi için Akbank'a başvurdum. 1 hafta içinde elimde olacağı belirtildi. 30 Mayıs tarihinde Aktif İleti denen muhteşem ötesi kargo şirketi bana sms attı.

Aradım. Kamu şirketine saat 18:51 de geldiklerini ve beni bulamadıklarını belirttiler. Tekrar Cuma'ya kadar (6 Haziran) kesinlikle geleceklerini belirttiler. Tabi gelen giden yok. 10 Haziran'da tekrar aradım. Bu sefer de ayın 7'sinde Cumartesi günü geldiklerini ve beni bulamadıklarını belirttiler.

Hoş kamu dairesinde saat 17:00 dan sonra kimse bulunmaz zaten. Tekrar Cuma gününe kadar kesinlikle ama kesinlikle geleceğini belirttiler. Tabi günlerden Cuma ve yine kimse yok ortalıkta.

13 Haziran Cuma günü aradım. Önce bankaya haber verdim. Banka 2. Defa acil bilgisini bildirdi kurye şirketine. Tekrar aradım Aktif İleti'yi. Müşteri temsilcisi diye koydukları adamın bir Tanesine durumu anlattım.

Bankanın kendilerini uyardıklarını ve en geç Pazartesi günü kartın elimde olacağını belirtti. Ben de yetkili ile görüşmek istediğimi belirttim. Ukala bir tavırla yetkili benim diyerek telefonu kapattı.

Ben de Pazartesi'ye kadar daha beklemeyi göze aldım(işin içine banka girince hallederler belki diye düşündüm). Pazartesi öğleden sonra tekrar aradım. Kartımın dağıtıma çıkmadığını öğrendim.

telefondaki kişi bana 2 gün içinde kartınız elinizde olacak deyip durdu. Bende git bu fıkraları yetkililerine anlat dedim. Ve müthiş zeka ve becerilerinden dolayı yetkilinizi kutluyorum dedim. Ama Pazartesi kartım elime ulaşmazsa artık kartı iptal ettireceğim. En iyisi karttan kurtulmak^^

Arkadaşına Gönder

Aktif İleti
17.06.2008

Sayın Recep KOÇAK

Gönderiniz 16.06.2008 tarihinde teslimatı yapılmıştır.Konu hakkında ilgili acentamızla görüşülüp gerekli uyarılar yapılmıştır.İyi günlerde kullanmanızı dileriz.

Saygılarımızla
AKTİF İLETİ