ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aktif İleti

312001

AKTİF İLETİ'den Bir Türlü Gelemeyen Kredi Kartı! magdur066  [12 Haziran 2008, 09:00]
Finansbank'a yapmış olduğum kredi kartı başvurusu soncunda kartımın onayladığını öğrendim. Haziran 1 gibi şifrem geldi, kartı beklemeye başladım ve 2 gün sonra bana SMS yoluyla Aktif İleti'den mesaj geldi, referans numaram falan yazıyordu. Verdikleri internet sitesi adreslerine giriş yaptım, referans numarasından sorgulatıp ayın 5'inde dağıtıma çıkacak şekilde kaydedip çıktım.

Tekrar emin olmak için aradım. Bana ayın 3'ünde geldiklerini fakat ulaşamadıklarını, tekrar ayın 5'inde dağıtıma çıkacağını ve 5 gün içinde geleceğini söylediler. Bugün 10'u olmasına rağmen ve kartın gelecek olmasından dolayı evden dahi dışarı çıkmadım.

Bu arada kendilerini aradım. Bugün için yetişemediklerini söylediler ama yarın mutlaka dediler fakat gelen giden olmadı. Daha ne kadar bekleyeceğim? Her an gelebilirler diye dışarı da çıkamıyorum. Kartımın bir an önce elime ulaştırılmasını istiyorum. Sanırım daha da bekleyeceğiz bu gidişle çünkü müşteri hizmetleri tam cevap veremiyor. Bizler evde beklediğimizle kalıyoruz maalesef.%

Arkadaşına Gönder

14.06.2008 magdur066 saat 21:30 gibi kart teslim edilmiştir teşekkürler ankara sincan acentesi

Aktif İleti
12.06.2008

Sayın Raziye AKAT

Gönderiniz eşinizle telefonla görüşerek mutabık kaldığımız gibi randevu gününde şahsınıza teslim edilecektir.
Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,
AKTİF İLETİ