299682 |

| AKTİF İLETİ Israrla Kartımı Teslim Etmiyor
protothyas
[19 Mayıs 2008, 09:00]
Yaklaşık bir ay önce arkadaşımın önerisi ile Garanti Bankası'ndan Bonus kart talebinde bulundum. Bu talep sonrasında talep uygun görülmüş ve kart Aktif İleti'ye verilmiş olmalı ki 30 Nisan'da Aktif İleti'den adresime gelindiği ve adresimde bulunamadığım için kartımın teslim edilemediğine dair bir mail aldım.
sürekli verdiğim adreste bulunduğum için buna şaşırdım. Yine de Aktif İleti web sitesine giderek dağıtıma çıkılacak günü seçtim. Ancak 2 Mayıs'ta adresime gelindiği ve adresimde bulunamadığım için kartın teslim edilmediğine dair bir mail daha aldım.
Yine adresimde bulunduğum için olayı garip bulup, Aktif İleti müşteri hizmetlerini aradım. Görüştüğüm kişi gönderilen adresi bana söyleyince bir kez daha şaşırdım, çünkü söylediği adres benim ilk adresim olarak verdiğim yer değildi.
İlk adrese gidilmesini söyledim. İletinin o adrese geleceğini öğrenip durumu yine de normal karşılayarak telefonu kapattım. Bu görüşmeden sonra bana Aktif İleti'den bir daha dönüş olmadı.
Ben de adresimin yeterince kesin olmayabileceğini düşünerek (ki İstanbul'da en kolay bulunabilecek adreslerden biridir) 444 0 333'ü aradım, durumu anlattım. Adresimi güncelledim.
12 Mayıs gününe kadar 2 kez Garanti Bankası'nı, 3 kez Aktif İleti'yi aramama rağmen bir sonuç alamadım. Bu arada 3 kez de Aktif İleti web sitesinden talimat oluşturmuştum. 12 Mayıs Pazartesi günü Garanti Bankası'nı tekrar aradım, sorunu ilettim.
Aktif İleti'ye acil notu ileteceklerini söylediler. Aynı gün Aktif İleti'yi tekrar aradığımda iletimin "5 gün içinde" geleceğini söylediler. Üstelemedim, çünkü artık Aktif İleti'den ümidimi tamamen kesmiştim, ama Garanti Bankası için hala kötü bir izlenim edinmemiştim.
15 Mayıs günü 4440333'ü yine aradım. Acil notunun 14 Mayıs'ta düşüldüğünü ve 5-6 gün sonra kartın elime geçeceğini söylediler. Bugün 16 Mayıs, ben Aktif İleti'yi haklı müşteri hattı'na şikayet etmek için 4440338'i aradım.
10 dakikadan fazla beklediğim halde sürekli olarak operatörlerin meşgul olduğu mesajı döndü. Bu siteye girince Aktif İleti'den şikayetçi olan tek kişinin ben olmadığımı, hatta yoğun bir şikayet olduğunu gördüm.
Buna rağmen Garanti hala bu firmayla çalışıyor. Bu ay aileme hediye almak için biraz fazla alışveriş yapacaktım, diğer kredi kartımın limiti de yetersizdi. Gereğinin yapılmasını istiyorum.^^ |