ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aktif İleti

AKTİF DAĞITIM'ın Başkasına Verdiği Karttan Para Çekildi neslihaniseri  [17 Mayıs 2008, 09:00]
Birçok kişi gibi ben de Aktif Dağıtım'dan şikayetçiyim. Kardeşim adına gönderilen kredi kartını, kendisi yurtdışında görev yaptığı için vekaletname ile benim almam gerekiyordu.

Ama Aktif Dağıtım kartı eski adresimiz olan Tokat'a götürmüş ve soyadı bile bizimki ile tutmayan bir kişiye teslim etmiş. Kartımızdan 5000 YTL para çekimi yapılmıştır.

O sırada tam bankayı aradım. Kartın ne zaman geleceğini öğrenmek istedim. Kartın teslim edildiğini söylediler. Ne yapacağımı şaşırdım. Hemen kartı iptal ettirdim ama geç kalmışım.

Kartımızdan 5000 YTL çekim yapıldı. Hiç bu kadar sorumsuz bir davranış görmedim. Bu konuda ne yapılması gerekiyorsa yapacağım. ^^

Arkadaşına Gönder

17.06.2008

Sayın Neslihan İŞERİ

Gönderiniz ile ilgili gerekli inceleme tarafımızdan yapılıp gönderinizi alan kişinin sizin akrabanız olduğu belirlenmiştir. Bu sonuç doğrultusunda kartınızdan yapılan harcama yine akrabanız tarafından ödenmiştir.
Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,
AKTİF İLETİ

26.05.2008

Sayın Neslihan İŞERİ

Konuyla ilgili olarak bankadan tarafımıza ulaşan şikayete istinaden araştırma yapılıp bankanıza bilgi verilecektir.Konuyu bankanızdan takip edebilirsiniz.

Saygılarımızla