ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aktif İleti

AKTİF KURYE Ogs Cihazımı 15 Gündür Teslim Etmiyor DERYASOYDANBAY  [15 Mayıs 2008, 09:00]
25.04.2008 tarihinde,Garanti Bankası'nın başlattığı Ogs kampanyasına, müracaat ettim. Ödeme aynı gün kredi kartımdan çekildi. Bu gün iş 13.05.2008, ben parasını ödediğim Ogs cihazımı alamadığım için, arabam kapıda durmaktadır.

Ben her gün toplu taşıma araçlarını kullanarak, Gebze'den İstanbul'a gitmekteyim. Aktif Kurye'yi defalarca arayıp, durumun acil olduğunu belirtmeme rağmen, bana her gün “Yarın gelecek. Ben söz veriyorum. Gelmezse beni arayın” diyor.Çeşitli isimler alıyorum. Ertesi gün, cihazım gelmedi diye, o şahsı arıyorum. Çıkan kişiden “burada öyle biri çalışmıyor”,yanıtı alıyorum. Yine aynı şekilde, gerekli kayıtlar alınıyor.Ben bu şekilde, tam 15 gündür oyalanıyorum.

Aktif Kurye tarafından, yetkili biri ile görüşmek istediğimde, “yetkili benim” deniyor. Hiçbir çözüm getirilmiyor.Ben gidip şubenizden alayım dediğimde,güvenlik açısındanmış. Ne telefon numarası veriliyor ne de bir adres… Ben hâlâ karşımda bir yetkili bulamadığım gibi, henüz cihazımı da almış değilim.

Az önce konuştuğumda, yine yetkililere bildireceklerini ve yarın elimde olacağının bilgisini aldım. Bu nasıl bir firma? Parayı almaya gelince, anında alıyorlar. İş teslimata gelince, biz bekliyoruz.

Burada bankanın da çok hatalı olduğunu düşünüyorum. Üç kuruş ucuza getirecekler diye, böyle bir firmayı tercih etmemeliydi. Daha kaliteli ve işini bilen bir firma ile çalışsalardı, bizleri böylesine mağdur etmemiş olacaklardı.&

Arkadaşına Gönder

Aktif İleti
15.05.2008

Sayın Derya SOYDANBAY

Gönderinizin teslimatı 14.05.2008 tarihinde yapılmıştır.İyi günlerde kullanmanız dileğiyle,

Saygılarımızla
AKTİF İLETİ