296325 |

| AKTİF İLETİ Emaneti Teslim Etmiyor
boredion
[13 Mayıs 2008, 09:00]
Nisan ayının başında, bana Garanti Bankası'ndan bir kart geldiğini ve teslim tarihini ve yerini seçmemi belirten bir e-mail gönderdiler. Ben de sitesine girerek, işlemimi yaptım. 2 gün sonrası için, iş adresimi seçtim.
Aradan bir hafta geçti. Ne gelen var ne giden.
Bana gelen adrese e-mail attım. Fakat bana dönen olmadı. Aradan bir ay geçti. Garanti Bankası'nı aradım. Kartımın belirtilen adreste bulunamadığım için, şubeye teslim edildiğini öğrendim. Evimde ve iş yerimde bulunamam diye bir şey, söz konusu olamaz. Çünkü ben her gün işyerindeydim. Annem ise evden çıkmadı.
Ayrıca iki yerde de güvenlik var. Gelenler kayıt altına alınıyor. Aktif İleti hiç gelmemiş. Neden telefonla, kısa mesajla ya da e mail ile bilgi verilmedi. cep telefonum sürekli açık ve kim aramış hizmeti alıyorum. Hiç aranmadım. Siz bu işi para karşılığı yapıyorsunuz. Bu işlemin karşılığında da Garanti Bankası'ndan para alıyorsunuz. Dolaylı olarak benden alınıyor. Neden hizmetimin karşılığını alamıyorum.
Bu sorularımın hepsine, mümkünse cevap istiyorum. Sizin bu sorulara dahi cevap verebileceğinizi zannetmiyorum.& |