ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aktif İleti

AKTİF İLETİ'den Tübitak Sertifikam Hala Gelmedi! tevfiknakisci  [10 Mayıs 2008, 09:00]
Aktif İleti'den gelen saçma mesajı aynen yazıyorum. 6 Mayıs 2008 saat 15.29 gönderen: Aktif dgtm “Sn nakışçı...4397980147 numaralı Tübitak ma... gönderiniz adresten ayrılmanız sebebiyle iade olacak. Bilgi için 24 saat 02124440327 veya www. Aktif.com”.

Hangi adresten nereye ayrılmışım? 08.30–17.30 saatleri arasında bu getiren kurye nereye götürdü bu sertifikayı çok merak ettim. Bunun elime geçmesi için defalarca İstanbul'u arıyorum ama bana döneceklerini söylemelerine rağmen hiçbir şekilde geriye dönmedi.

08.05.2008 tarihinde ziyaret edileceği Aktif Dağıtım'ın takip sayfasında yazarken tarih tekrar değiştirilerek 09.05.2008 tarihi yazılıyor. Az önce evimden tekrar aradığımda *** adındaki bayan cumartesi teslim edebileceklerini söylüyor. Birileri devlet dairelerinin cumartesi ve pazar günleri kapalı olduğunu Aktif İleti'ye hatırlatsın. Bu kadar ciddiyetsizlik olamaz. Bir an önce sertifikamın tarafıma iletilmesini istiyorum. %

Arkadaşına Gönder

16.05.2008 tevfiknakisci şikayet var iyiki var teşekkürler

Aktif İleti
13.05.2008

Sayın Mustafa Tevfik NAKIŞCI

Gönderinizin teslimatı 14.05.2008 tarihinde yapılacaktır.
Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla
AKTİF İLETİ