295470 |
| AROW'dan İki Giyimlik Ayakkabı
sguzel
[09 Mayıs 2008, 09:00]
Arow Capacityshops'tan, 29.12.2007'de almış olduğum ayakkabımı kalem topuk olması nedeniyle günlük kullanamadığım için aldığım günden itibaren 2 defa kullandım.
Ayakkabının taban kısmı içindeki parlak astarın aşınmış soyulmuş olduğunu fark ettim. Hemen aldığım yere, yani Capacity mağazasına götürüp durumu izah ettim.
21.04.2008 tarihinde ayakkabılarımı teslim ettim. Yalnız teslim ettiğim tarihten itibaren 02.05.2008'e kadar ne mağaza ne de firma yetkilileri herhangi bilgi vermeyince kendim tekrar arayıp da bilgi almak istedim.
Yetkili ile görüştüm. Kendisinin ayakkabılarının da gönderilmesi gereken zamanda gönderilmediğini, daha önceki arkadaşların unutmuş olmaları nedeniyle geç çıkış yapıldığını belirterek 2 gün içerisinde çözeceğini söyledi.
Fakat 08.05.2008 tarihine kadar yine beni kimse aramadı. Tekrar kendim aradım. Yine aynı şekilde beni arayıp bilgi vereceklerini belirttiler. Aynı saat içerisinde aradılar. Firmadan gelen cevabın müşteri hatası olması nedeniyle ret olunduğunu belirttiler.
Bu zamana kadar giydiğim ayakkabılarda böyle bir sorunun 2 defa giymemde ortaya çıktığını hiç görmedim. Ayrıca müşterilerini arayıp bilgi dahi vermemeleri ürünü zamanında işleme almamaları bile firmanın çalışma şeklini ortaya koymaktadır.
Yetkililerden ürünün hatasının neden kaynaklı olduğunu tespit edip, tarafıma en kısa sürede yazılı rapor vermelerini rica ediyorum. ^^ |