ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Arow

AROW Ayakkabıların Kenarları Açılıyor lalekose  [26 Nisan 2008, 09:00]
Maltepe mağazanızdan, 16.10.2007 tarihinde, 96.00 YTL'ye bir çizme aldım. Yaklaşık 1 ay kullandıktan sonra, çizmemin her iki tekinde de açılma, arka dikişte sökülme ve derisinde dökülmeler meydana geldi.

Bunun üzerine Maltepe mağazanıza giderek durumu izah ettim. Ürünü aldılar. Hatalı üretim olabilir denildi. Merkez şubenize gönderildi, değişim kararı verildi. Aynı sorunları yaşamak istemediğimden daha kaliteli olduğunu söyledikleri Hatuny serisinden, üzerine fark vererek, yeni bir çizme aldım.

Ne hikmet ise ürünlerin çok kaliteli yapılmamasından olsa gerek, 1 ay içinde aynı şekilde, her iki tekinde yanlarında açılmalar meydana geldi. 30.01.2008 günü ürün inceleme formu doldurularak ürün merkeze gönderildi.

15 gün sonra ürünü tamir edilmiş olarak teslim aldım. Ürünü teslim alırken Maltepe Arow mağaza yetkililerine aynı sorunlarla karşılaşırsam kesinlikle bu ürünü kabul etmeyeceğimi söyledim.

Yaklaşık 1-1,5 ay gibi kısa bir süre kullandım. Daha önce meydana gelen her iki tekte de aynı şekilde yanlarda açılma meydana geldi ki bu süre içinde sadece o ürünü kullanmadığım halde.

Biz filmi tekrar başa sardık. Ürün tekrar Maltepe Arow'a verildi, tekrar karşıya gitti. Ürün tesliminde bu ürünün kesinlikle tamir edilmemesini, mümkünse paramın iadesini, değil ise ürün değişimi yapılmasını, yoksa hiçbir şekilde bu ürünü kabul etmeyeceğimi kendilerine söyledim.

10 gün sonra merkez Arow'dan aradılar. Ürünün tamir olduğunu söylediler. Kendilerine bu ürünü kabul etmeyeceğimi söyledim.

Arow yetkililerine soruyorum: Aynı üründe aynı sorunlar yaşanıyorsa bu ayakkabılarınızın kaliteli olmadığının bir göstergesi değil mi? Bir kış boyu bana bu sorunu yaşatmaya hakkınız yok.

Müşteri mağduriyetlerinin giderilmesi yönünde herhangi bir çalışma yapılmaması benim açımdan son derece üzücü bir durum. Bunun düzeltilmesi için yetkililerin bu duruma müdahale etmesi gerekmektedir.

Bu konunun incelenip tarafıma bilgi verilmesini rica ediyorum. ^^

Arkadaşına Gönder

Arow
28.04.2008

Sayın Tüketici;

Öncelikle Ayakkabıda arow markayı tercih ettiğiniz için teşekür ederiz.
AROW ürünlerinde, ortaya çıkabilecek üretim hatalarını yoğun bir titizlikle telafi etmektedir.
Yaşadığınız sıkıntıdan dolayı çok üzgünüz.İlk aldığınızın ürünün iadesi kabul edilmiş.
İkinci bir sıkıntı yaşamanız büyük bir talihsizlik.Ürününüzü teknik uzman elamanlar doğrultusunda incelenmektedir.Üründe imalat hatası bulunmadığından, tadilatı yapılmıştır.Saygılarımızla,

AROW
Müş.Hiz.