ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aktürk Elektronik

AKTÜRK ELEKTRONİK Ömrümü Tüketti kelaynakkk  [24 Mart 2008, 09:00]
15 Ocak 2008 tarihinde, Siirt Klas firmasından, Aktürk Elektronik garantisinde, Nokıa N95 telefon almıştım. Kullanımının 2. gününde kapandı ve kilitlendi. telefonu açmak için 3 saat beklemem gerekti. Aynı problem 2 kez daha yaşadıktan sonra, ilgili satıcı firmaya problemi ilettim.

telefonumun Gaziantep Aktürk Elektronik teknik servisine gönderileceğini söylediler. Sadece yazılım yükleneceğini ifade ettiler. Bir kaç gün sonra telefonumu teslim aldım. Sözde yazılım yüklenmiş! Durumun yazılı belge ve raporunu istedim. Siirt'teki firma “Yazılım yüklendiği zaman, rapor gerekmiyor” dedi. Ancak telefon aynı hatayı tekrarlarsa, yenisiyle değiştirileceğini taahhüt ettiler.

Firmadan rapor istedim. Geçmiş tarihli bir rapor düzenleyip gönderdiler. Ancak Aktürk Elektronik'in raporu gerçeği yansıtmıyordu .Birbiriyle çelişen tarihler vardı.Yani hem bende, hem Aktürk'te hem Siirt'teki firmada aynı gün ve saatte bulunuyormuş gibi.

Raporda da yazılım yüklenmiş ifadesi yer alıyordu. İmzasız ve kaşesizdi. İçindeki bilgilerde silinmemişti. telefonum, ikinci kez aynı problemi oluşturdu.15 gün içinde aldığım Siirt'teki satıcıya götürdüm. Hemen göndereceğini söyledi. telefonu servise göndermemiş.Yanında bir hafta boyunca bekletmiş.

Bir hafta beklettikten sonra servise gönderiyor. Aktürk Elektronik'e. Bir gün sonra telefon saçma sapan bir raporla geri geliyor. Raporda müşteri tarafından belirtilen arızaya rastlanmadığı yazıyor. Fakat, telefonumdaki bütün kayıtların, videoların, resimlerin, bilgilerin silindiğini fark ettim. telefon dili de değişmişti.

Aktürk Elektronik'le bağlantıya geçtim. Görevli şahıs, telefonu kendi isteği doğrultusunda fabrika ayarlarına geri çevirdiğini ifade etti. telefonum Aktürk Elektronik'e 2 kez gitti. Her seferinde işlem görmeden, hatta keyfi kullanılarak ve sahte rapor düzenlenerek geri geldi. Tüketici mahkemelerine başvuracağım. Aktürk Elektronik'in telefonumu değiştirmesi gerekiyor.&

Arkadaşına Gönder