ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Acıbadem Sigorta

ACIBADEM SAĞLIK SİGORTASI Poliçemizi Sınırlandırdı nimbus  [19 Nisan 2008, 09:00]
Eşim Acıbadem Sağlık Sigortası müşterisi olmadan önce, 2 yıl başka sigorta şirketinin müşterisiydi. Eskiden sigortalı olduğumuz firma aile dostumuzdur. Acıbadem Sigortası'yla ilgili bilgileri öğrendik.Teminatları bizim istediğimiz gibi olunca,arkadaşlarımıza rağmen iptal ettik.Acıbadem Sağlık Sigortası AA poliçesini kabul ettik.

Sağlık sigortası yapmamızdaki diğer bir sebepte, bebek düşündüğümüzdendir. Acıbadem Sigortası'nın bu konudaki şartları da, ikinci yılında %100 doğum teminatı vermesi idi. Fakat sigortalılık süremizin ikinci yılına gelip, yenilemek istedik. Doğum teminatı, yeni poliçede 3.000 YTL ile sınırlandırıldığını, sınırsız olanına istersek başka bir plana geçebileceğimizi söyledi.

Yeni poliçe bizim için daha pahalı olacağından, mevcut poliçeyle devam etmek istiyoruz. Kaldı ki biz bu mevcut poliçede bile, zorlanıyorken daha pahalı olan poliçeyi ödeyemeyeceğiz. Hakkımızın kazanılmış bir hak olduğunu, ve değiştirilmemesi gerektiğini düşünüyorum.

Acıbadem Sigorta'dan bir yetkiliyle görüştüm. Yeni plana geçmekten başka alternatifimin olmadığını özetle söylediler. Ben bu önerilen plana geçtiğimde, seneye yine yenilenme zamanı geldiğinde, sizin poliçenizde şu kadar YTL sınır koyduk, haklarınız kayboldu.Alın size daha pahalı bir plan diye diretebilirler.&

Arkadaşına Gönder

05.06.2008

Sayın Alper Karabulut,

05.05.2008 tarihli şikayet yazınızla ilgili olarak, size telefonda da açıklamış olduğumuz üzere, sigorta bir yıllıktır. Bir yılın sonunda sigorta şirketi portföy değişikliği yapabilmektedir.

Bilgilerinize sunar, sağlıklı günler dileriz.

Saygılarımızla,

Acıbadem Sağlık ve Hayat Sigorta A.Ş.

05.05.2008 nimbus 286682 ACIBADEM SAĞLIK SİGORTASI Poliçemizi Sınırlandırdı konulu şikayetime ilgili firma şikayetim le ilgili sanki olumlu sonuçlanmıştır gibi bir mesaj yazmış ve sizde gülen adam ifadesi koymuşsunuz,
Şikayetim ile ilgili beni aradılar bilgi verdiler doğru ama sorunuma çözüm üretelediler.
Benim gibi bu tür sorunu olan şikayet etmek isteyen kullanıcılar sanki firma bu sorunları halletmiş gibi bir izlenim vermekte.
Firmanın benim yaşadığım bu soruna herhengi bir çözümü olmamıştır yani anlaşamadık.
Saygılarımla,

25.04.2008

Sayın Yetkili

Sigortalımızın şikayet ettiği konu ile ilgili olarak kendisine ulaşılmış ve açıklayıcı bilgi verilmiştir.

Saygılarımızla

Acıbadem Sağlık ve Hayat Sigorta A.Ş: