ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Acıbadem Sigorta

ACIBADEM SİGORTA'nın Vaatleri ve Sonunda Yaşattığı Hüsran! selimmiles  [01 Nisan 2008, 09:00]
Başımıza gelenleri size burada aktardıktan sonra sanırım Acıbadem Sigorta'sını yenileyecek olan kişiler eminim bir kez daha düşünecekler. Çünkü Acıbadem Sigorta'mızı her yenilediğimizde başımıza bir sürü problemler çıkardılar. Lütfen yazacaklarımı dikkatlice okuyunuz.

2006 yılında eşim ve ben acıbadem sağlık sigortası yaptırdık. Kısaca anlatıyorum. 1. Sorunumuz eşimin midesine ağrı girmişti spazm şeklinde bir ağrı vardı. Acile hastaneye gittik. Serum verdiler. 3 saat hastanede kaldıktan sonra hastaneden ayrıldık. Eczaneden doktorun yazmış olduğu ilaçları da aldık (ağrı kesici ilaç vermişti). Hastanede hiçbir tahlil yapılmadı, sadece serum verdiler.

Gelelim probleme. Acıbadem Sigorta'mızı yenilerken bize ek ücret çıkarttılar. Eşimin ülser olduğunu söylediler ya teminat dışı olacak ya da 200 YTL daha prim ödeyeceksiniz dediler. Oysa eşim ülser değil ve hiçbir tetkik yapılmadan bu karara verildi. Neden dediğimde ilaçlardan bir tanesi ülser için de kullanılabiliyormuş. Sonuç olarak Acıbadem benim eşime ülser damgası vurdu. Sırf ilaç yüzünden.

2. Sorunumuz; sigortayı yeniledikten sonra bebeğimiz doğdu. Doğar doğmaz sigorta yaptırdık. 5. ayda bebeğimiz ateşten hastaneye yattı. 1 hafta yattık ve bize zorluklar çıkardılar. Triglossal kist teşhisi kondu. Doğumsal dediler ve hastanede 1 hafta ateşten yatışımızı onaylamadılar. Hakkımızı arayınca kabul ettiler. Doktor çocuğunuz daha küçük biraz büyüsün öyle ameliyat yaparız dediler.

Ameliyatı sigorta kapsıyordu fakat tekrar sigortayı yenileme günümüz geldi, yenilerken sigorta temsilcimize ileride ameliyatımız olduğunu, tekrar problem yaşamayalım dedim. Ameliyatımızı karşılayacak ise sigortamızı yenilerim dedim. Aldığım cevap elbette karşılayacak emin olun sorun çıkmayacak dendi.

Ocak 2008'de doktora ameliyat için gün almaya gittik ve provizyondan ret cevabı aldık. Tamamen yıkıldık. Dilekçeler yazdığım halde sonuç alamadık. Ve çocuğumu farklı hastanede ve ameliyat ücretini ödeyerek ameliyat ettirdim.

Acıbadem Sigorta yapacağını yaptı ve bizi çok kötü bir şekilde mağdur etti. Sigorta temsilcisi bayan maalesef üzgünüm, ben öyle biliyordum dedi. Temsilcinin yapmış olduğu hatayı biz cebimizden ödedik ve maddi manevi zarara uğradık. Detaylı bilgi isteyenler bana her zaman bu adresten yazabilirler. Acıbadem yetkililerine sesleniyorum lütfen aldığınız paraların hakkını verin. Çocuğu olan daha iyi anlar herhalde. Bu yapılanları her platformda anlatmaya devam edeceğim. %

Arkadaşına Gönder

07.04.2008

Sayın Yetkili,

Sigortalımızın şikayet ettiği konu ile ilgili olarak kendisine ulaşılmış ve açıklayıcı bilgi verilmiştir.

Saygılarımızla

Acıbadem Sağlık ve Hayat Sigorta A.Ş.

01.04.2008

Sayın Selim Küçüktalaslı Bey'le telefonla görüşülmüş ve kendisine konunun araştırılıp geri dönüş yapılacağı bilgisi verilmiştir.

Bilgilerinize sunarız

Saygılaarımızla
Acıbadem Sağlık ve Hayat Sigorta A.Ş.