ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Acıbadem Sigorta

ACIBADEM SİGORTA Hastalıklarımdan Muaf Poliçe Hazırladı Aralcığım  [28 Aralık 2007, 09:00]
2000 senesinden beri özel sağlık sigortasına sahibim. 2006 senesinin 25 Haziran ayında acentemin önermesi üzerine Acıbadem Sigorta'ya geçiş yaptım. (aile poliçesine sahibim. )2007 senesinin Nisan ayında da dizimden emar çektirmek zorunda kaldım.

Eşime de fıtık teşhisi konularak emar çektirdi ve fizik tedavi gördü. 2007 senesinde poliçem Haziran 25'de bittiği için yenilendi. Fakat eşime ve bana bazı muafiyetler verilerek.

Diz hastalıkları tetkik tedavi ve komplikasyonları muafiyeti, lomber vertebral disk hastalıkları tetkik tedavi ve komp. Muafiyeti.

Sebebini sigortaya sordum. Risk değerlendirme birimi bana mail ile kısa ve anlamsız bir cevap verdi. Acıbadem Sigorta'nın yaptığı bu işlemi kınıyorum.^^

Arkadaşına Gönder

Acıbadem Sigorta
02.01.2008

Sigortalımız Sayın Pamir İlke Yılmaz'ın sigortalanma talebi doğrultusunda, Anadolu Hayat A.Ş 'den geçiş bilgisi tarafımızca talep edilmiş ve sağlık beyanı alınarak risk değerlendirmesi yapılmıştır. Yapılan değerlendirme sonucunda poliçe Özel şartlarımız Kazanılmış Haklar bölümünde yer alan;

Başka bir sigorta şirketinden ayrılıp Acıbadem Sağlık Sigortası aldıysanız, daha önceki şirketten kazanılmış haklarınızı gösteren geçiş formunu bize ibraz etmeniz halinde, Risk Değerlendirme Birimimizin onayından geçen kazanılmış haklarınız şirketimiz tarafından da tanınacaktır. " maddesi gereğince sigortalılarımızın Ömür Boyu Yenileme Garantisi hakkının korunmayacağı ancak sigortalılık yıllarının korunacağı (bekleme süresi) belirtilmiştir. Ayrıca Ömür Boyu Yenileme Garantisi hakkının şirketimiz bünyesinde 1 yılın sonunda değerlendirileceği bilgisi verilerek, sigortalımızın onayı doğrultusunda poliçesi yürürlüğe alınmıştır.
İlgili poliçenin yenileme dönemi olan 25 Haziran 2007 tarihinde ise mevcut tazminatları göz önüne alınarak risk değerlendirmesi yapılmış ve Sayın İlke Yılmaz' ın poliçesine "diz hastalıkları ile ilgili tetkik ,tedavi ve komplikasyon muafiyeti, Süleyman Yılmaz'ın poliçesinde "lomber vertebral disk hastalıkları muafiyeti" uygulanmış ve ÖBYG si verilmiştir.

Saygılarımızla,
Acıbadem Sağlık ve Hayat Sigorta A.Ş.