271633 |
| ATLAS JET'te Bilet İptali Geri Ödeme Çilesi!
mstfcan
[12 Mart 2008, 09:00]
66c753 pnr numarası ile 25 Şubat 2008 tarihinde internetten aldığım biletimi, 26 Şubat tarihinde iptal ettirmek zorunda kaldım. Atlasjet müşteri hizmetleri yetkilisi bilet ücretinin bir bölümünü kesip kredi kartıma 5 işgünü içinde geri ödeme yapacaklarını söyledi.
6. gün dolduktan sonra Atlasjet'i aradım, ödememin yapılmadığını bildirdim. Karşıma çıkan yetkili kendilerinin parayı ödediklerini, fakat benim bankamın parayı benim kartıma aktarmadığını, bankamı aramam gerektiğini söyledi. Açıkçası bana pek inandırıcı gelmedi. Tabiî ki bankam ile görüştüğümde bana hesabınıza para geçilirse siz bu bilgiye hemen ulaşırsınız dedi ve Atlasjet'in geri ödemeleri hakkında bana bilgi veremeyeceğini söyledi.
Şimdi size soruyorum, 35–40 lira civarındaki bir ödeme için beni bu gün oldu hala bekletiyorlar ve geri ödeyecekleri paradan çok daha fazla telefon parası ödetiyorlar. Ben 35–40 lira için bile bana bu eziyeti çektiren firmaya (müşterisine bu kadar az değer veren firmaya) nasıl bir daha güveneyim de canımı emanet edeyim? Umarım bilgili bir Atlasjet yetkilisi bu konuda beni aydınlatır.% |