ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Coca-Cola

COCA COLA'dan Kampanya Hezimeti! uAemre  [04 Eylül 2008, 09:00]
2 haftada bir güncellenecek dediğiniz stoklar güncellenmedi. Tekrar bir şikayetim üzerine Ağustos'un son haftasında stoklar güncellenecek dediniz, yine güncellenmedi.

Coca Cola 450ml. Aldığında ikincisi bedava hikayesi de masal. İstanbul'dan Aydın merkeze taşındım. Orada da hiçbir yerden alamadım. Burada da özellikle bu kartı saklayacağım. Coca Cola yetkilileri gelsin bu kartı alsın gitsin, zaten harcayamıyoruz.^^

Arkadaşına Gönder

04.09.2008 uAemre şikayetime artık kampanya bitti birşey yapamayız gibi saçma saçma nedenler uydurduğunuz için sizi kınıyorum.artık coca cola firmasının ürünlerini yüketmeme kararı aldım bunu aileme ve çevremede bildireceğim onlarada tüketmemelerini söyleyeceğim.coca cola gibi büyük(ki artık benim gözümde hiçbir değeri yok) bir firmanın bunu yapmaması gerektiğini düşünüyorum.Siz bir şikayeti çözemeyecek kadar işinize önem vermiyorsunuz ÜLKER firmasınada şikayet yazdım ürün ile ilgili numune istediler ama ben bunu atmıştım yinede sizin gibi yapmadılar ilgilendiler siz ise hiç müşteri memnuniyetini düşünmediğiniz için sorun değil!

Coca-Cola
04.09.2008

Sayın www.sikayetvar.com yetkilileri,

Tüketicimizle görüşülerek, kendisine bilgi verilmiştir. En kısa sürede kendisine yardımcı olunacaktır.

Bilginize sunarız.

Saygılarımızla,