ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Coca-Cola

COCA COLA Dükkanı Hak Ettiğim Hediyeyi Göndermedi baruthane  [17 Temmuz 2008, 09:00]
Coca Cola firması, 2008 yazında, Coca Cola dükkanı olarak yapmış olduğu kampanyasında Coke puanları ile ilk 1000 Coke puana ulaşan ilk 5 kişiye hediye olarak ipod touch hediye edeceğini sitelerinde belirtmişti.

Sitede Coke puan toplayan ilk 5 kişi içerisinde yer almama rağmen ipod touch ürünümü göndermediler. ^^

Arkadaşına Gönder

18.07.2008 baruthane hayır efendim bilgi verilmedi,ben bu kadar umursamaz bir müşteri temsilcisi görmedim,açıkçası coca cola gibi bir firmaya ben bunu hiç yakıştıramadım..
kampanya kurallarında ilk 1000 coke puana ulaşan 5 gnctrkcll üyesine ıpod touch hediye edeceğini söylediler bende onlara inanaraktan o kadar ürün aldım,bi de bugün demezlermi efendim senaryo değişti, kampanya şartları değişti.. bu kampanya maddesi geçersizdir.. kimseye ıpod touch ürün gönderilmeyecek.
Koskoca coca cola firması 5 adet ıpod touchamı muhtaç kalmış verilen hakkın alınması ödülün alınması nerede görülmüştür?
Çok yazık..

Koskoca coca cola firması 5 adet ıpod touch'amı muhtaç kalmış verilen hakkın alınması ödülün alınması nerede görülmüştür?
Çok yazık..

Coca-Cola
17.07.2008

Sayın www.sikayetvar.com yetkilileri,

Tüketicimizle görüşülerek, kendisine bilgi verilmiştir.

Bilginize sunarız.

Saygılarımızla,