295673 |

| COCA COLA'nın Kampanyasında Bir İş Var!
mehmetned
[10 Mayıs 2008, 09:00]
Coca Cola tarafından www. Otopaneoldu.com sitesinden yapılan, promosyon kampanyası tamamen bir oyun. Milli Piyango idaresinin izni ile düzenlendiği söylenen kampanyada, soru soruluyor doğru cevaba hediye veriliyor. Ya da devam et diyorsunuz, başka bir soru geliyor. Buraya kadar her şey normal.Fakat olay buradan sonra başlıyor.
Nedense eğer verilen hediyeyi kabul etmediyseniz,karar verdikten sonra hediyenin ne olduğunu görüyorsunuz.Kaçırdığınız hediye, ya milli takım forması ya da para ödülü oluyor. Fakat hediyeyi kabul ettiyseniz, sadece ekran koruyucu ya da duvar kağıdı kazandınız deniliyor. Dürüstlük müdür bu yapılan? Bu tamamen insanların zamanını almak, onları ümitlendirip hüsrana uğratmak değil midir? Burada kullanılan yazılımın denetlenmesi gerekmez mi?
Belki 10.000 tanede bir rastlıyordur, ama onu da sanmıyorum. Çünkü çok kez denedim,hediyeyi kabul edersem sadece işe yaramaz duvar kağıtları kazanıyorum. Kabul etmeyip devam edersem, milli takım forması kaçırıyorum. Bu yapılan halkımıza büyük bir saygısızlıktır.Bu konu üzerine açıklama yapılmasını talep ediyorum. Ayrıca Milli Piyango idaresinin, konuya el atmasını umuyorum. & |