ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Coca-Cola

COCA COLA Piknik Sepetimi Vermedi emek21  [15 Mart 2008, 09:00]
Coca Cola'dan, 17.06.2007 tarihinde, 2 adet piknik sepeti kazandım. Bir tanesi geldi. Şirketi aradım. Bir kolide iki adet gönderdik dediler. Ama ben bir tane teslim aldım. 8. Aramamda bir bey “iadeler tamamlanınca söz bir tane göndereceğiz” dedi. Senesi geliyor, halen umutla piknik sepetimin gelmesini bekliyorum.

Arkadaşına Gönder

22.03.2008 emek21 Piknik sepetini firmanın söylediği tarih olan buğün ; 22.03.2008 tarihinde 14.30 da teslim aldım.Şikayet var yetkilileri ve coca cola'ya ilgi ve alakaları için teşekkür edrim.

17.03.2008 emek21 17.03.2008 tarihinde coca cola yetkilisi 11.01 ve 12.02'de beni aradılar.Önce önbilgi aldılar,ikinci aramalarında ise sonucunu bildirdiler.Şirketin bana söz verdiği gibi (8.aramada bir beyin söz size bir adet göndereceğiz sözü) koliyi gönderdiklerini,kargonun beni bulamadığını açıkladılar.Şansızlık ki kargonun ihbar kağıdı elime geçmedi.Gönderdikleri tarihe ve kargonun adına kadar bilgi verdiler.25 martan sonra elime geçeceğini,bir sorun olursada ücretsiz tlf.hattından ulaşmamı söylediler.coca cola şirketi ve şikayetvar.com. yetkililerine duyarlılıkları ve ilgileri için çok teşekkür ediyorum.Bilahare piknik sepeti elime ulaştığında bilgi veririm.

Coca-Cola
17.03.2008

Sayın sikayetvar.com yetkilileri,

Tüketicimizle irtibata geçilerek, kendisine yardımcı olunmuştur.

Bilginize sunariz.

Saygılarımızla,