COCA COLA Penguen Kampanyasının Üstesinden Gelemedi
bart4503
[13 Şubat 2008, 09:00]
Her Türk tüketicisi gibi büyük reklam kampanyalarının birazda çocukların baskısıyla 8 beyaz Cola kapağı toplayıp mahallemizdeki emektar satış noktamıza teslim ettik. Promosyonların yakında teslim edileceğini duyunca memnun kaldık.
Ancak promosyon ürünlerin kapakların tesliminden 1 aydan fazla süre geçmesine rağmen Salihli ilçesinde sadece merkezi mahallerdeki bir kaç büyük markete ve mahalle satış noktalarına dağıtılması ve yeni promosyon ürünlerin geliş zamanının belirsiz olduğunun bayice satış noktalarına bildirilmesi ve global bir firmanın bu organizasyonda gösterdiği gayri ciddilik maalesef biz tüketicilerde hayal kırıklığı yarattı.
Öyle ki artık evime Coca-Cola marka hiçbir ürün almıyorum. Salihli tüketicileri olarak sorunumuz nasıl çözülecek? Elimizde kalan beyaz kapakları hatıra olarak saklayacak mıyız?^^
14.02.2008
bart4503
Coca cola dan bir görevli aradı ve 2 hafta sonra ürünlerin elimizde olabileceği gibi yuvarlak bir cevap verdi..ısrarım üzerine net bir cevap veremedi.sikayetimin yanındaki gülen yüz ifadesini kaldırırmısınız
13.02.2008
Sayın sikayetvar.com yetkilileri,
Tüketicimizle irtibata geçilerek, kendisine gerekli bilgi verilmiştir.