331081 |

| ANADOLU SİGORTA Mr Ücretini Ödemedi!
luinxx
[22 Temmuz 2008, 09:00]
Anadolu Hayat Sağlık Sigorta'sının 209 00439765-1 kart no'lu müşterisiyim. 1999 yılında bir bel fıtığı ameliyatı geçirdim. 2006 yılında Anadolu Hayat sağlık sigortası yaptırırken kendi ellerimle bel fıtığı ameliyatı olduğumu beyan etmiştim.
Geçen gün belimde ve sırtımda bir ağrıyla doktora gittim. Doktor da önceki ameliyatımdan şüphelenip mr istedi. Mr'ı çektirdim, çıktım. Anadolu Hayat daha şikayetin sonucunun ne olduğunu bilmeden bu ödemeyi reddetti.
“Biz şu an bunu ödeyemeyiz, siz ödeyin, bize durumu gönderin, biz kontrol edelim” diye cevap döndüler. Hastanede mahcup duruma düştükten sonra tüm belgeleri toplayıp Anadolu Hayat'a gönderdim. Mr sonucumu, doktorumun şu anki şikayetimin omur ve belle alakalı olmadığını mr sonucuna bakarak yazdığı raporu gönderdim.
Doktorum bana istirahat ve devam ederse ortopediye gitmemi önerdi. Hiç tedavi vermeden çıktım.
Aradan 10 gün geçtikten sonra Anadolu Hayat sonucunda muaflığımla alakalı bir şey çıkmamasına rağmen bile bu tetkiki ödemeyeceğini söyledi. Yarın öbür gün başka bir şey için mr istense sonucun ne olduğunu önemsemeden bunu da ödemeyecekler yani.
Konunun benim muafiyetimle ilgili çıkmamasından dolayı böyle bir tetkiki ödememesini kınıyor ve hakkımı yasal yollardan arayacağımı beyan edip sizleri de bilgilendirmek istiyorum.^^ |