ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

ANADOLU SİGORTA Acentesi İşlemlerimi Yapamadı Tacha  [11 Temmuz 2008, 09:00]
Anadolu Sigorta bugüne kadar tercih ettiğimiz bir firma idi. 1 Temmuz 2008 tarihinde, kirada olan evimizin zorunlu deprem sigortasını yapmak için, Anadolu Sigorta'nın Metro Deniz Sigorta isimli şubesine giderek, işlemimi yapmak istedim. Daha öncede arabamızın trafik sigortasını yaptığımız firmaydı. Fakat sorunlar üst üste geldi. Yeni bir çalışan eleman almışlar. Hiçbir şeyden anlamıyor. Ekranı açması, en az yarım saati buldu.

Kendisine evimizin tapusunu ve kira sözleşmesi verdim. Fakat çalışan sürekli tapuda ya da sözleşmedeki bilgileri, bana sorup durdu. Bende kendisine adrese kadar belgelerde yazdığını söyledim. İşlemi yapamayınca, bana bilgilerimin eksik olduğunu, dairenin kaçıncı katta olduğunu ve sokak ismini yazmak zorunda olduğunu, yoksa işlemi yapamayacağını söyledi.

Benim kendisine evin tripleks villa ve site olduğunu, sadece cadde üzerinde olduğunu ve sokak olmadığını iletmeme rağmen. Asıl şikayete sebep olan kısım ise bütün bunları çok kaba ve argo kelimelerle ve bağırarak söylemesi oldu. Elime verdiği evraklarımla, işlemimi başka bir yerde yapmamı söylediler. Buna hakları yok.

Lütfen bu firmanın acenteliği ve ilişiği kesilsin. Anadolu Sigorta firması bünyesine yakışmayan personel ve lisan. Tüketici hakları gereği, işlemimi yapmama keyfiyetine sahip değiller. Gereğinin yapılmasını ve tarafıma bildirilmesini arz ediyorum.&

Arkadaşına Gönder

02.09.2008

Sayın ŞikayetVar Yetkilileri,

Müşterimizin şikayeti üzerine acentemiz ile görüşülerek, tapuda binaya ilişkin bazı bilgilerin yer almamasından kaynaklandığı öğrenilmiştir.

Konu ile ilgili müşterimize bilgi verilmiştir.

Bilgilerinizi rica ederiz.

Saygılarımızla,

Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketi
Acenteler ve Pazarlama Müdürlüğü

11.07.2008

Sayın ŞikayetVar Yetkilileri,

Müşterimizin şikayeti Şirketimizce değerlendirilmektedir.

Bilgileriniz rica olunur.

Saygılarımızla,