357004 |

| ASUS Servisinin Yaptığı Saygısızlık
aeguney
[10 Eylül 2008, 09:00]
28. 08.2008 tarihinde şahsıma ait Asus p525 model Pda, sesi bozulduğu için Kısıklı-Üsküdar adresinde bulunan Asus servisine teslim ettim.3 Eylül tarihinde cep telefonuma servis tarafından Pda'nın yapıldığına dair sms gelince servise gittim. Ancak bana servis formunu vermeyi unuttukları için ve kimliğim de yanımda olmadığı için cihazı vermediler.
Uzaktan gelmiş olduğumu söylememe ve sms'i göstermiş olmama rağmen inatlarından vazgeçmediler ve umursamaz bir tavır içinde talebimi reddettiler. Tekrar eve dönüp kimliğimi aldım ve cihazı teslim aldım. Ancak cihazımı incelediğimde bütün kayıtlı numaraların, sms'lerin, her türlü bilginin ve bütün ayarların silinmiş olduğunu tespit ettim.
Doğal olarak son derece sinirlendim ve cihaza format atmadan önce neden bana haber verilmediğini veya tamir etmeden önce niçin bu konuda uyarmadıklarının sebebini sorduğumda, pda sorumlusu olduğunu söyleyen, başıma gelen olayı hiç umursamayan, son derece kaba bir görevli, bilgilerin silinebileceğinin, bana vermeyi unuttukları teslim formunda yazılı olduğunu söyledi.
Adının **** olduğunu öğrendiğim bu saygısız görevli, hem suçlu hem de güçlü bir şekilde “git kime şikayet edersen et” diyerek noktayı koydu. Biraz daha üsteleseydim üzerime yürüyüp kaba kuvvet kullanacağına emindim. Bu sebeple sadece adını alıp orayı sinirli bir şekilde terk ettim. Üstelik ilk teslim ettiğimde de, teslim almak için 2. gidişimde de müşterilerin sürekli şikayetçi olduklarına şahit oldum.
Çok uzaktan gelmiş olduğunu söyleyen bir vatandaş da sadece notebook bataryasını garanti belgesiyle getirmiş olmasına rağmen, notebooku getirmediği için ilgilenmediler ve onunla da tartıştılar.
Sayfalarınızda bu firmanın servis çalışanlarının umursamaz, saygısız tavırlarıyla ilgili şikayetlere rastladıktan sonra, müşteriye bu tarz davranışların şirket politikaları olduğu, ya da merkezleri tarafından servislerin hiçbir şekilde denetlenmediği açık açık belli olmuştur sanırım.
Sizlerden ricam bu sorumsuz çalışanlar, firmaya ve markaya daha fazla zarar vermeden bu şikayetleri şirketin en üst düzey yöneticilerine, hatta dünya merkez ofisine iletmenizdir. |