ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Asus

ASUS Yetkili Servisi Bilgisayar Tamirini Beceremiyor. cannil  [16 Ağustos 2008, 09:00]
Şikayetim üzerine Asus yetkilisi XX bey benimle irtibata geçti. Bilgisayarımı Ankara Asus servisine vermemi ve servisteki yetkiliye kendisi ile irtibata geçmesi gerektiğini söylememi istedi. Bende öyle yaptım Asus Ankara servis yetkilisi XX beye teslim ettim ve istediği iletiyi kendisine bildirdim.

Bir hafta sonra servisten bilgisayarımı aldım. Bilgisayarıma format atılmış. Fanlardan hala ses geliyor. Cd sürücünün sesi hala katlanılmaz. Donmanın sebebi bulunamamış. Yani anlayacağınız servise göre bilgisayar normal. Keşke menteşesini laçkalaştırmadan verselerdi!

Ben bir öğretmenim. Ve bilgisayarlarla yıllardır uğraşıyorum. Ben sunumlarımı maalesef kendi bilgisayarımla yapamıyorum. Çünkü donuyor. Bir cd‘den soru çözdüremiyorum çünkü cd sürücü sesi cd'deki öğretmenin sesinden çok çıkıyor.

Ben bu bilgisayarı aldığımda böyle değildi. Şimdi Asus bilgisayar kullanıcılarına tavsiyem. Çözümü kendinizde hatayı ve problemi kendinizde arayın.

Ben pes ediyorum. Kendinizce üretmiş olduğunuz bilgisayar problem çözme tekniği de emsalsiz. Herhalde sizin istediğiniz gibi bilgisayarı servise getirmekten bıkan müşterilerin şikayetleri de bitmiş olur. Ben 4 defa götürdüm yeter ne dersiniz?

Hep aynı şikayetler. Ama çözüm olmuyor ki. Maalesef söylemeliyim XX bey sizinde orada sözünüz geçmiyor. Beni gönderdiniz başkasını göndermeyin. Kredinizi daha fazla tüketmeyin.

Asus yetkilileri umarım bilgisayarlarınıza benim bilgisayarımın başına gelenler gelir. Sizde çekersiniz.

Arkadaşına Gönder

Asus
08.10.2008

Sayın Yetkili

Servis Yetkilimiz, Sayın Asus Kullanıcısı ile irtibata geçmiş ve iletilen soruna ilişkin çözüm sunularak, müşterimizle bilgi verilmiştir.

İyi Çalışmalar dilerim

Yunus BIRICIK