ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Asus

ASUS Notebook'un Dvd Sürücüsü Kendi Kendine Açılıyor Mazmahor  [17 Haziran 2008, 09:00]
29.05.2008 günü İzmir Kemeraltı Teknosa'dan 83noas11089910d seri numaralı Asus f8sn240dv marka notebook satın aldım. Cihazı kullanırken Dvd sürücüsü kendiliğinden açılmaya başladı. (arızalı cihaz satmışlar)

zamanım olmadığı için cihazı ancak 04.06.2008 günü Teknosa'ya götürebildim. Notebookun arızalı (ayıplı mal) olduğunu belirterek değiştirilmesini veya para iadesini istedim. Değiştirilmesi için Asus teknik servisinin karar verebileceğini, para iadesi için ise fatura bedeli üzerinden %15 kullanma bedeli kesileceğini söylediler. (ayıplı malın kullanma bedeli olur mu?)

Şartlar böyle olunca, cihazın Asus teknik servisine gitmesine karar vermek zorunda kaldım. Cihaz, teknik servisten geldikten sonra 12.06.2008 günü Teknosa'dan teslim aldım. Servis "cihazda arıza görülmedi, genel bakımı yapıldı" raporu vermişti. (cihazda arıza olmazsa servise verilir mi? ayrıca yeni alınan cihaz sağlamsa genel bakıma ihtiyacı olur mu?)

Teknik servisten yeni gelen notebooku kullanmaya başladıktan sonra aynı arızanın devam ettiğini tespit ettim. 14.06.2008 günü tekrar Teknosa'ya götürdüm. Bu cihazın ayıplı mal olduğunu belirterek öncelikle para iadesinin yapılmasını istedim.

Para iadesine ancak Asus teknik servisinin karar verebileceğini ifade ettiler. İstemeyerek de olsa cihazın tekrar teknik servise gitmesine karar verdim.^^

Arkadaşına Gönder

Asus
17.06.2008

Sayın Yetkili

Servis Yetkilimiz, Sayın Asus Kullanıcısı ile irtibata geçmiş ve iletilen soruna ilişkin çözüm sunularak, müşterimizle bilgi verilmiştir.

İyi Çalışmalar dilerim

Yunus BIRICIK