ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Asus

ASUS Bilgisayarımın Sorunları Giderilsin veyselbm13  [16 Haziran 2008, 09:00]
Geçen yıl internet üzerinden,Asus F3jc serisi laptop aldım.İlk günlerde sorunlar ortaya çıkmaya başladı. Ekranda sürekli mavi ekran geliyor. İnternet bağlantısı, aniden kesiliyor. Modemi her türlü denedik.Bir sorun çıkmadı.Sadece Asus’da çıkıyordu. Bilgisayar ilk açıldığında,tıklama yapamıyorsun. Ctrl+f7 tuşuna iki defa bastıktan sonra düzeliyordu.

Bununla kalmayıp, sanki eski bir bilgisayarmış gibi hantal ve yavaş çalışıyordu.5 dak.da ancak bilgisayar açılıyordu. Günlerden bir gün, oda olmadı.Bilgisayar hiç açılmadı. Servise gönderdim, yaklaşık 2 ay sonra bana geri gönderdiler.Hard diskde sorun varmış diye. Bende sevindim, sorun bitti zannettim.Sorun biter mi?

Asus marka Pc elinde var. Üzerinden bir iki gün geçti. Herkesçe belirtilen sağ alt ve sağ üst köşelerde, çatlaklar kırılmalar tespit ettim. Ben çatlağın olduğu yerde, saç var sanıyordum.Meğer çatlak varmış.Çünkü benim özene bezene baktığım bilgisayarım çatlamıştı. Yere düşmesi imkansız, kendi kabına mı sığmıyor acaba?

Bunun dışında, ekran da mavi görüntüler yine gelmeye başladı.Fan acayip ses çıkarıyor.Bazen uçak kalkış sesini andırıyor. Uyku moduna geçmiyor. Garanti sürem devam etmekte, ama okuduklarımdan sonra garantiye vermekte sakıncalı.Elimizdekinden bile olma ihtimali var.

Sayın yetkililer; ben şuan hastanede yatıyorum.Daha uzun bir süre yatacağım.İlik nakli tedavisi görmekteyim.Sizden almış olduğum bilgisayarı maalesef kullanamıyorum. Hastanede vaktimi geçirebileceğim bir bilgisayarım, şuan sizlerin sayesinde yok. Bu mağduriyetimin en kısa zamanda giderilmesi dileğiyle.
&

Arkadaşına Gönder

Asus
17.06.2008

Sayın Yetkili

Servis Yetkilimiz, Sayın Asus Kullanıcısı ile irtibata geçmiş ve iletilen soruna ilişkin çözüm sunularak, müşterimizle bilgi verilmiştir.

İyi Çalışmalar dilerim

Yunus BIRICIK