ASUS P535 Tamir Eziyeti!
albirtaynstayn
[11 Haziran 2008, 09:00]
Yaklaşık 3 ay önce Ankara'dan p535 aldım ve ses sıkıntıları yaşadım. Asus Türkiye teknik (İstanbul) servisine 14.04.2008 tarihinde gönderdiğim Asus p535 ve yaklaşık 22 gün serviste kaldıktan sonra bana geri dönen cihazım olaydan tam bir iki ay sonra aynı sıkıntı ile teknik servise tekrar gönderilmiştir.
Teknik servisten geldikten sonra p535'im 06.05.2008'de tekrar aynı sıkıntı ile servise gönderilmiş ve yaklaşık 11 gün sonra bana servisten cihaz kargo ile gönderilmiştir. Daha cihazın geldiği gün yani 18.05.2008'de ses sıkıntıları yeniden baş göstermiş ve GSM özelliği de devre dışı kalmıştır. Asus servisi ile yaptığım bu görüşmeler sonunda bana Asus p535 cihazımın yeniden ana kartını değiştirilip bana gönderileceği söylenmiştir.
Bu servise telefonla ulaşmak tam bir kabus olup santralleri dahi arızalıdır (0'a bastığınız zaman direkt sesli baştan başlamaktadır). Tüketici yasalarını hiçe sayan ve aynı arızayı üç kere veren bir cihaz nasıl olur da tamir edilip bana gönderildiğini anlamakta güçlük çekiyorum. Tüm Türkiye'nin bilgisine.%
17.06.2008
albirtaynstayn
evet telefonum dördüncü kez aynı arızayı verdi ses problemi bakalım ne olcak ne diyecekler ne bahane ile telefonumu değiştirmiyecekler gönderiyorum servise
17.06.2008
Sayın Yetkili
Servis Yetkilimiz, Sayın Asus Kullanıcısı ile irtibata geçmiş ve iletilen soruna ilişkin çözüm sunularak, müşterimizle bilgi verilmiştir.