ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Asus

ASUS Dizüstü Bilgisayarım Masa Üstü Oldu laruz  [21 Mayıs 2008, 09:00]
Asus a3500e model bir diz üstü bilgisayarım var. Bilgisayarımın, menteşesi çatladı. Sağ alt köşeden Lcd ekran ve kasanın birleştiği yerden, çatlamaya başladı. Asus notebooklarda çok rastlanır bir durummuş. Benimki servis hatası. Garanti kapsamında okuma yazmayı unutan Dvd'nin değişimi yapılacaktı. Servise; "Lcd monitör açıldığında, 5-6 derecelik bir boşluk var. Ona da bakıverin" dedim. Demez olsaydım.

Servisten döndükten sonra, menteşe yerinden, ufak bir çıtırtı geldi. Bende ilk başlarda önemsemedim. Sonrasında diz üstü bilgisayarım, oldu masaüstü… Monitör her daim açık vaziyette. Servise sordum. Eğer hiç kurcalamasaydın, bir şeyler yapardık dediler.

Garanti kapsamından çıktıktan sonra, nereden bilebilirdim. Hem çalıştığım okulda, her zaman işimin bir parçası bu alet. Açıkçası servisin faturası çok yüksek geldi. Tek öğretmen maaşıyla, böyle idare edeceğiz. Asus kaybeder. Ben öğrencilerime daha çok başka markayı öneriyorum. &

Arkadaşına Gönder

Asus
17.06.2008

Sayın Yetkili

Servis Yetkilimiz, Sayın Asus Kullanıcısı ile irtibata geçmiş ve iletilen soruna ilişkin çözüm sunularak, müşterimizle bilgi verilmiştir.

İyi Çalışmalar dilerim

Yunus BIRICIK