ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Asus

ASUS Değiştirdiği Parçayı Bana Göndermedi halilpazarli  [19 Mayıs 2008, 09:00]
Asus p 525 model cep telefonumun şarj yeri kırıldığından servise gönderdim. Yaklaşık 1.5 ay kadar serviste bekledi. Bu arada sistemleri gereği olsa gerek telefonla ulaşma şansı çok az. Bilgi veren ise yok.

1.5 ay kadar sonra board değişti. Garanti dışı yapılan bu işlem için 80 $ + kdv fatura çıkarıldı. Faturayı ödedim. Cihaz tarafıma teslim edildi. Fakat cihazımdan çıkan board bedeli ödenmiş olmasına rağmen tarafıma gönderilmemiştir.

Jest yapılarak board değişikliği yapıldığını söyleyerek konuyu kapatmışlardır. Servisteki görevlinin de konuşmaları gerçekten çok saygısızcaydı.

Eğer ilgilenirlerse açar kayıtlardan dinlerler. İş sadece bu da değil, boardu değiştirince imei numarası da değişti. Bunu Telekom'a bildirmedikleri için yasal uyarı almaya başladım.

Boardu jest olarak değiştirdiklerini söylemektedirler ama göndermiş oldukları servis fişinde bu şekilde yazmamaktadır. Bu işlem için board değişecektir. İbaresi vardır.

Servisten görüştüğüm görevli ise “bize 150 $ daha verirseniz size eski boardunuzu gönderirim” gibi saçma cümleler kullanmaktadır.

İnanmış olduğumuz bir yetkili serviste cep telefonuma takılan parçanın orjinal olmamasından, başka makinelerden çıkan parçaların onarılarak (müşterilere geri gönderilmediği için) takıldığından şüphe etmekteyim. ^^

Arkadaşına Gönder

Asus
17.06.2008

Sayın Yetkili

Servis Yetkilimiz, Sayın Asus Kullanıcısı ile irtibata geçmiş ve iletilen soruna ilişkin çözüm sunularak,
gerekli bilgi aşagıda verilmiştir,

Ürün dc in kırık olarak servisimize ulaşmış bu kırık parçanın değişimi, farklı nedenlere dayalı olarak uzun süreceği için kullanıcımıza müşteri memnuniyeti adına ana kart değişimi yapılmıştır, Şayet müsterimiz ana kartını talep ediyor ise ,yalnış beyanatta bulunmuş oldugu dc in giri ücretini ana kart ücretine tamamlaması (farkın hesabımıza yatırılması )gerekmektedir.

İyi Çalışmalar dilerim

Yunus BIRICIK