ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Asus

ASUS Yetkili Servisi Bilgisayar Tamirini Beceremiyor! cannil  [19 Mayıs 2008, 09:00]
On ay önce Teknosa'dan satın aldığım Asus marka f3f model 73n0as015361 seri numaralı bilgisayarımda donma, hoparlörde ses, CD sürücüde yüksek ses ve performans düşüklüğü başladı. Ankara Asus servisine götürdüm. Bunun normal olduğu söylendi. Yeni yazılım yüklenerek geri verildi. Bu durumu en azından biraz toparlamıştı.

Sesten vazgeçtim ama şu donma varken bilgisayarı da kullanamıyorum. 12 Mayıs 2008'de servise aynı problemlerden verdiğim cihaz 14 Mayıs 2008'de geri verildi. Gerekli ayarların yapıldığı ve yeni yazılım yüklendiği söylendi. Sesin ve donmanın sebebini sorduğumda yazılımsal olduğu söylendi. 2 günde tekrar aynı problemi yaşıyorum.

Buraya yazma sebebim çözüm bulunması değil. Çünkü problemi çözecek insanlar o serviste değil. Şimdi yaptığım şey insanları bilgilendirmek. Çalıştığım ortamda 12 bilgisayar var ve sadece bana ait olan Asus marka. Traktör sesine ulaşabilen ve kesinlikle donma özelliğini kaybetmeyen bu bilgisayar performans olarak da hız konusunda oldukça temkinli davranıyor.

Ben servisin olmasına değil serviste kalifiye elaman olmasına özen göstermek gerektiğine inanıyorum. Bilgisayar tamir edilemeyebilir veya bir firma cihazının arkasında durmayabilir. Ama servis personelinin ellerindeki yağı kontrol edebilmeli, çalıştıkları ortamı temizletebilmelidir.

Firma ürettiğinin arkasında durmalı ve problemleri çözmeye çaba sarf etmelidir ki bulunduğu yeri hak etsin. %

Arkadaşına Gönder

Asus
17.06.2008

Sayın Yetkili

Servis Yetkilimiz, Sayın Asus Kullanıcısı ile irtibata geçmiş ve iletilen soruna ilişkin çözüm sunularak, müşterimizle bilgi verilmiştir.

İyi Çalışmalar dilerim

Yunus BIRICIK