296930 |
| ASUS Bilgisayarımdaki Üretim Hatası!
yaneli
[13 Mayıs 2008, 09:00]
Nakitsepet.com (Markomshop.com) internetten nakit satış sitesinden 25.04.2008'de Asus m51sn250dv laptop aldım. Açar açmaz ekranı açınca sağ menteşesinin yerinden sürekli çıktığını gördüm ve üst model ile değişim (Adana Ve Kayseri'deki Bimeks ve Vatan Bilgisayar'daki ürünlerde de aynı durum var, yani bu modelde seri üretim hatası var) veya para iadesini defalarca faks ve mail yoluyla isteyerek hemen geri kargoladım.
Markomshop o gün bugündür sesini dahi çıkarmıyor. Hele yazılı olarak ispat olacağı için bana özellikle hiç dönmüyorlar. Bu da şüpheli durum olduğunu gösteriyor, geri gönderdiğim laptop'tansa hiç haber yok. Asus ise bize böyle bir seri numaralı laptop için kimse müracaat etmedi diyor.
Anlayacağınız yarın hem Kandırıldığım için savcılığa suç duyurusunda bulunacağım, hem de hem Markomshop hem de müteselsilen sorumlu olduğu için Asus hakkında tüketici mahkemesine dava açacağım. Dava dilekçemde seri üretim arızalı Asus m51sn250dv ürünlerin diğer tüketicilerinde mağdur olmaması için toplatılmasını da isteyeceğim. Artık onlar uğraşsınlar.
Bununla da yetinmeyip Asus'un tüm dünya ofislerine isminin böyle olaylara karıştırıldığı için Türkiye ofisinin suçlu olduğunu olayı İngilizce anlatan mail ile göndereceğim. Bilişimde lider firmalardan birinin yönetici kademesinde biri olarak ben bilişim ürününden bu derece rahatsız oluyorsam Allah ve TC hâkimleri bu ülkenin tüketicilerine yardım etsin. % |