ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Asus

ASUS Servis Süresinin Uzatılması Yüzünden Yaşadığım Sıkıntı! gdocak  [10 Mayıs 2008, 09:00]
Asus müşteri destek birimi ile aramda geçen yazışma aşağıda yer almaktadır; "7 ay önce satın almış olduğum Asus marka x51r model dizüstü bilgisayarımı, 30.04.2008 tarihinde bıos'unun şifrelenmesi ve bıos pilinin zayıflaması -ki alındığı günden bu güne kadar geçen sürede nasıl olduğunu anlamak güç- şikayetiyle Ümraniye'de bulunan servise teslim etmiş ve konunun aciliyeti konusunda bilgilendirmede bulunmuştum.

Bu hafta içerisinde muhtelif zamanlarda 0216 521 46 01 numaralı çağrı merkezinizi arayarak süreç hakkında bilgi almak istediğimde "beklemede, henüz işleme alınmadı" ya da "bilgisayarınız henüz hazır değil"den başka bir açıklama ile karşılaşamadım.

Servise bilgisayarımı teslim ederken sorunun giderilip bilgisayarımın en geç 8 işgünü içerisinde bana geri verileceği belirtilmişti. Aciliyeti olan ve çözümü zor olmayan bir sıkıntı için bir müşterinin bu kadar bekletilmesinin bir açıklaması olamayacağı kanısındayım. Bilgisayarımın çok acil bir biçimde ve sorunsuz olarak tarafıma teslim edilmesi hususunda yardımlarınızı rica eder saygılarımı sunarım .” (tarih: 8.5.2008)

Cevap;
"Ürün henüz 5. işgününde, 8. işgünü olan çarşamba günü işleme alınacaktır”.

1. olarak, teslim süresi 8 işgünü olarak belirtilirken ürünün servise 8. işgününde alınacağının bildirilmesi ve müşteriyi yanlış bilgilendirmeleridir. 2. olarak servis süresinin uzatılması ve müşterinin mağdur edilmesi söz konusudur. Yardım ve önerilerinizi paylaşmanızı rica ederim. %

Arkadaşına Gönder

Asus
15.05.2008

Sayın Yetkili

Servis Yetkilimiz, Sayın Asus Kullanıcısı ile irtibata geçmiş ve iletilen soruna ilişkin çözüm sağlanarak, müşterimizle mutabakata varılmıştır.

İyi Çalışmalar dilerim

Yunus BIRICIK