262037 |

| ASUS Ve Yetersiz Servisi Tat Verdi
resats
[15 Şubat 2008, 09:00]
2005 senesinde, kızım için Asus m5 modeli bir laptop aldım. Daha ilk günden fark ettiğimiz aşırı ısınma problemi idi. Servise gönderdik temizledik tamam dediler, ve geri gönderdiler. Daha sonra, aynı şikayet ile tekrar geri gönderdik, yine aynı şekilde temizledik tamamdır dendi, tabii ki yine aynı sorun devam etti.
Kızım, yurt dışında okuduğu için burada olduğu zamanlar servise gönderme şansımız oldu. Yine bir servis denemesi başarısızlıkla sonuçlandı. Bu arada aşırı ısınmadan Lcd ekranı tamamen görüntü vermez oldu. Tekrar servise gönderdiğimiz zaman da garanti servisi dolmuş oldu. Bu Lcd ekranın ısınma problemini çözeriz dediler. Ama size 520 dolara mal olur gibi bir öneri getirdiler.
Soru : Madem bu sorunu çözeceklerdi, daha önce servise gönderdiğimiz halde niçin çözmediler? Cevap : Çünkü garanti süresinin dolmasını beklediler. 520 dolar'a yeni laptop satıyorlar. Dolayısı ile Asus teknik servisi hiç mi hiç güven vermedi. Asus mamullerini ve servisini güvenilir bulmadığımı açıklamalıyım.
Burada belirtmem lazım ki Asus ürünleri diğer ürünlere göre daha pahalı satılan ürünlerdir. Bu fiyatlara biraz daha üstün özelliklere sahip ürün ve servis beklememiz doğaldır herhalde. *~* |