ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Asus

ASUS Teknik Servisi Belirtilen Sorunları Bile Gidermemiş tanselbay  [07 Şubat 2008, 09:00]
Asus f3jc bilgisayarımı 30.01.2008 tarihinde Üsküdar İstanbul'da yer alan Asus servisine gönderdim. Bilgisayarımda yer alan 5 sorunu bir kağıda ayrıntılı bir şekilde yazdım. Diğer belgelerle kutuya koydum.

Bahsettiğim sorunlar: Ekranın alt tarafındaki Asus logosunun hemen altından cızırtı sesi gelmesi; kulaklık girişine kulaklık taktığımda hoparlörün ses kesmemesi ve hem hoparlörden hem de kulaklıktan ses gelmesi; klavyenin sol tarafındaki tuşların oynak zemin yüzünden ses yapması; harddisk'in çıkardığı ilginç sesler; bilgisayarın kablosuz ağlara bağlanırken zorlanması ve diğer bilgisayarların çok rahat bağlandığı ağlara bağlanamaması.

Bilgisayarımın tamirini takip etmek amacıyla birçok kez telefonla aradım ama santralde 6-7 dk bekletiliyorsunuz ve şansınız varsa görüşüyorsunuz.

Görüşemedim. Bunun üzerine mail attım. Attığım maile gelen cevap şöyle:
"hdd normal gerekli rec yapıldı test ok"

Buradan ne yapıldığı anlaşılıyor ama yine de telefon açtım. Dakikalarca bekledikten sonra yapılan işi birinci ağızdan öğrendim. Harddisk'e bakmışlar, sorun yokmuş. Ondan sonra bilgisayarıma Windows Xp imajı atmışlar ve bana yollamışlar. Diğer sorunlara ise bakma ihtiyacı bile duymamışlar.^^

Arkadaşına Gönder

21.03.2008 tanselbay herhangi bir arızaya rastlanmamıştır derken bilgisayarım servise 2.gidişinde anakartı değişti ve tuş takımı serviste bozuldu. bunun üzerine 3.kez servise gönderdiğimde arızalı olan lcd ekran değiştirildi ve tuş takımı tamir edildi. servisin bu bilgisayarın bozuk olduğunu anlaması haftalar aldı ve olan bana oldu. madem herhangi bir soruna rastlamadılar, o zaman neden anakartı ve lcd ekranı değiştirdiler?