257368 |

| ASUS Servisinde Laptopun Başına Gelenler!
mendabur
[04 Şubat 2008, 09:00]
Asus laptopu power girişinin kırılması nedeni ile servise göndermiştim. Kişisel herhangi bir hatam olmamasına rağmen benden 120$+Kdv gibi bir meblağ istendi. Ben de sorunun benden kaynaklanmadığını ne kadar anlatsam da inanmadılar ve ben bu parayı ödedim.
31. 01.2008 tarihinde bu ürünü bursa Teknolojix Resan bayisinden teslim aldım, eve geldiğimde Usb belleğimi takarken cover'ın iyice yerleştirilmediğini fark ettim, daha sonra incelemeye başladım ve teknik serviste laptopumun başına gelenleri sıralıyorum:
- Tv kartı yuvası kapağının yerinde değil (servis tarafından alınmış).
- Cover tam olarak takılmamış.
- Bataryanın takıldığı çeltiklerden bir tanesi kırılmış
- Bataryanın kaymasını önleyen alt taraftaki lastiklerden 1 tanesi yok.
- Laptop'un alt kısmında orta kapağın yanında kırık var.
- Servise gitmeden önce ses ile ilgili herhangi bir problemim olmamasına rağmen, servisten geldikten sonra her ne yaptıysam düzeltemedim. Laptopumu o halde görünce üzüntüden ağladım!
Laptopu tekrar 01.02.2008 tarihinde yani tam 1 gün sonrasında tekrar servise gönderilmesi için Teknolojix Resan mağazasına bıraktım. Benim bu kadar mağdur olacağım hiç aklıma gelmemişti, Asus'un profesyonellik anlayışı bu mudur? Bunların değerlendirilmesini ve Asus'tan yetkili bir isimle irtibata geçmek istiyorum. *~* |