ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Asus

ASUS Servisi Yapmıyor, Yıkıyor communication  [19 Ocak 2008, 09:00]
İki sene önce satın aldığım Asus A3e notebookun aldığım günden beri wireless i arızalı. Bu yüzden 3 kere servise gitti. En son gene bu wireless şikayeti yüzünden gönderdiğim notebooku denedim. Servis raporunda 2 gün test edildiği ve sağlam olduğu yazılmış olan notebook açıp kullanmaya başladığımdan bir kaç saat sonra wireless i kendiliğinden kapandı.

Garanti süresi de dolmak üzere. Ayrıca Yalova Hızlı Sistem mağazasından kargoya teslim ettiğimiz notebookun sevk irsaliyesindeki seri numaralı bana ait adaptörüm yerine, kablosu 3 yerden arızalı, üzerine yağlı boya ile rakamlar yazılmış eski bir adaptör gönderilmişti.

Bu adaptörü de bana gönderdikleri eski adaptörün seri numarasını yazdıkları servis formunu öne sürerek değiştirmediler. Üstelik 2007 Eylül ayında servisten geldiğinde notebookun hdd lambasının yanında kasada bir kırık olduğunu gördüm. Bunu da serviste olma ihtimali yoktur gerekçesiyle geçiştirmişler. ^^

Arkadaşına Gönder

Asus
20.03.2008

Sayın Yetkili

Servis Yetkilimiz, Sayın Asus Kullanıcısı ile irtibata geçmiş ve iletilen soruna ilişkin çözüm sağlanarak, müşterimizle mutabakata varılmıştır.

İyi Çalışmalar dilerim

Yunus BIRICIK