250049 |

| ASUS EN8500 Ekran Kartlarındaki Mavi Ekran Problemi!
erdemgen
[18 Ocak 2008, 09:00]
Bursa Reser Cumputer'dan aldığım Asus en8500 ekran kartını tam 32 gün önce mavi ekrana sebep olduğu için servise gönderdim. 32 gün bekledikten sonra kartımda sorun olmadığı, “test ok” diye bir kart vererek kartı iade ettiler. Bu 32 gün süresinde eski 128 mb ekran kartımı kullandım ve hiçbir sorun çıkmadı.
Asus en8500 ekran kartımı bilgisayarıma taktığım anda yine aynı sorun, mavi ekrana sebep oldu. Kuzenimin makinesine farklı donanımları olduğundan ona taktığımda yine mavi ekran çıkardı. Bu kadar kolay görülebilen bir arızayı Asus Bilgisayar “test ok” diyerek hiçbir açıklama yapmadan ya da sorunu söyle çözebilirsiniz diye bilgilendirmeden kartı elime tutuşturup yolladı.
32 gün boyunca kartım sağlamdı da neden 32 gün serviste kaldı? Google Asus en8500 diye aratınca asus kendi forum sitesinde bile bir sürü mavi ekran alıyorum sorunu nasıl çözerim diye bir sürü problem varken, kartı sağlam diye geri gönderiyor. 32 gün servis mi olur? Forumlarda bu kadar çok sorun çıkarken kar nasıl sağlam oluyor.% |