ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Asus

ASUS'tan Memnunum Ama Servis Anlayışından Asla! koraybakar  [27 Aralık 2007, 09:00]
Asus a6000vm serisi notebook'umu maalesef DVD rom'daki arızası yüzünden aracı firma ile göndererek bilgisayarımın yapılmasını istedim. Bilgisayarım 30 gün geçmesine rağmen maalesef olmadı. Sebebi ise fabrika hatası olduğunu söylediler. Ama benim yedeklemem olmadığı için maalesef bu yedeklemeyeceğini söylediler ve bilgisayarımın arızasını yapıp satın aldığım firmaya gönderdiler.

Daha sonra satın aldığım firmadan bana telefon geldi, bilgisayarın açılmadığını hard disk arızası verdiğini söylediler. Bilgisayar ikinci bir kez servise gitti ve şu an 60 günün üzerinde ve maalesef ne satın aldığım firmaya ne de bana haber verildi. Artı ben iki sefer servise gitmiş olan bir bilgisayar istemiyorum ve bana yenisini verilmesini istiyorum. Ben markadan memnunum ama maalesef servis anlayışından memnun değilim. %

Arkadaşına Gönder

Asus
10.01.2008

Sayın Yetkili

Müşterimiz, Sayın Koray Bakar’ın 27.12.07 tarihinde sitenizde yayınlanan şikayeti ile ilgili olarak;

Servisimizce 30 iş günü müddetince tamir edilemeyen ürünleri İlgili kanun ve müşteri memnuniyeti açısından değişimi yapılmaktadır. Teslimat Öncesi cihazlar gerekli testler yapılmaktadır.Garanti belgesinin orta sayfasında gerekli bilgi verilerek yedekleme ve bilgi depolama sorumluluğu bulunmadığı belirtilmiştir.

İyi Çalışmalar dilerim

Yunus Biricik