ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Asus

ASUS'un Servis Politikası Müşteriyi Suçlu Buluyor ercan77  [13 Aralık 2007, 09:00]
Asus markasına çok güvenerek bir dizüstü bilgisayar satın aldım. Halen garantisi devam ediyor. Aldıktan birkaç ay sonra tuşlarında çatlamalar oluşmaya başladı. Kullanım açısından şu an için sıkıntı yaratmıyordu, ancak 2 tuş tamamıyla kırıldı. Asus'un İstanbul'daki servisine mail yoluyla ulaştım ve sıkıntımı belirttim.

Almış olduğum cevaba istinaden, ürünümü kargo yoluyla, İstanbul'daki servise gönderdim. Birkaç gün sonra bana Asus teknik servisi adında çalışan şirketten telefon geldi. Tuşların kırılmasına tamamıyla benim sebep olduğum ve kendi ayıplarını onarmanın bedeli için de yüklü bir miktar para talep edildiği söylendi.

Ayrıca tuşlarla ilgili hasarların tamamının kullanım hatası olduğu bildirildi. Madem tamamıyla kullanıcı hatası ürünümün arızası için mail atmış olduğum teknik servis personeli neden yüklü bir miktar para talep edileceğini bildirmedi? Bu da Asus teknik servisinin politikası^^

Arkadaşına Gönder

Asus
10.01.2008

Sayın Yetkili

Müşterimiz, Sayın Ercan Keçeli’nın 13.11.07 tarihinde sitenizde yayınlanan şikayeti ile ilgili olarak;

Servis Yetkilimizin, Sayın Ercan Keçeli ile irtibata geçmiş ve iletilen soruna ilişkin çözüm sunulmuştur,

İyi Çalışmalar dilerim

Yunus Biricik