ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Asus

ASUS Diz Üstü Bilgisayarımı Neden Değiştirmedi? rocker_fyc  [10 Temmuz 2008, 09:00]
23.02.2008'de 81ncas205330038 seri numaralı, f3sv240dr diz üstü bilgisayarımı Dvd-Rw dan aşırı ses gelmesi ve düzgün çalışmaması şikayetleriyle, 11.03.2008'de Asus servisine gönderdim. Bilgisayarımın Dvd-Rw'nin değiştirildiğini raporlayıp göndermişleri İlerleyen zamanlarda da öğrendiğime göre; hukuki açıdan, alınan elektronik eşyanın ilk 30 gün içerisinde arızalanması durumunda, herhangi bir tamir müdahalesinde bulunulmadan, değiştirilmesi gerektiğini öğrendim.

Bu bilgiyi Asus yetkili servisiyle görüşme isteklerim, hep sonuçsuz kaldı. Öğrenci olduğum için ve gerekli tez araştırmalarım olduğundan, bilgisayarımı bu işin aslını öğrenmeden göndermedim. Teknik destek bölümüne birden fazla mail gönderdim, ama yanıtsız kaldı. Bu işin doğrusunu nedir?

Ayrıca son zamanlarda, bilgisayarım aşırı derecede ısınmaya başladı. Film izlerken ekrandaki görüntünün çizgi çizgi, bulanık bir hal alıyor. Sıcaklık arttıkça, bu çizgilerde artıyor. Neler oluyor bilgisayarıma? Gereğinin yapılmasını istiyorum.&

Arkadaşına Gönder

11.07.2008 rocker_fyc Merhabalar
325365 sayılı laptopum neden değiştirilmedi adlı şikayetİme verilEN cevaba ilşkin birkaç sorum olacak.
1.si ürünü Teknolojix aracılığı ile gönderdim. Onlara değişimle ilgili bilgi sorduğmda gerekirse değiştirirler ve sizden diğer parçaları isterler dendi. Neden ban bişe denmedi?
2.si ürünü teknolojix aracılığıyla gönderdiğim için nerden haberim olacaktı ki talep etmem gerektiğini. Ben ürünümün değişimini istiyorum v şuanda bunu talpe ediyorum.Neticede elimde servise girdiği - çıktığı tarih ve fatura tarihim var. Gereğinin yapılmasını arz ederim

Fırat Yılmaz CEVHER
542 414 74 74